Стварно, озбилно, најсериозно Тоа е, маки Чуда се случуваат Да ја прашам свекрвами (мајка ми) Не вреди да се нервираш за луѓе кои не вредат
кога ќе ме изненади некоја ситуација-БОГ ДА ЧУВА... кога веќе мислам му бема спас-ЈБГ иии интересно ми е ФАКТИЧКИ и кога си раскажував лекции во школо наместо значи, фактички сакам да речам дека....
- Алелуја - после долго чекање за нешто. - Такви работи. - Ќе си самобрцнам во око, ќе се фрлам и други слични на нив. - Скокотни ме да се насмеам - кога некој ќе каже виц што не е вооопшто смешен. - Гревче или за греота - Господе, Божее и други не ги ни вбројувам тука. Тие ептен ми се навлезени во речник.
Нај чести фрази што ги употребувам се Бог да чува,Бог да чува и да бране,Боже боже,Ненормален свет и.т.н
Во последно време често употребувам значи,нели и и така Ќе се трудам да го сменам ова. Посебно кога зборувам нешто издржано,аргументирано не ми оди моето и такаа во комбинација.
Убедливо најчесто го употребувам зборот - незнам, дури и кога знам нешто јас по навика си викам незнам коа и да ме праша некој нешто. Баш на одмор коа бевме приметив, бевме сместени во моја кука, и јас за што и да ме прашаа викав незнам, градот кај што бевме го знам подобро и од мојот и коа и да ме прашаа за некое место, јас незнаев.