Кога ќе ме праша некој дали може нешто стандард смирено викам: Пробај. Ќе се отрујаам. Лесно е да кажеш, дојди направи го... да те видам. Фино, фино. Бреееј. А така, а ? Добро, добро... Други не ми текнуваат. Инаку смешно ми е девојче кога вика пеер или брат. Не знам зошто.
Фраза која ја користам да нервирам луѓе: Еј да?! и тој ќе каже Да! и јас пак.. ЕЈ да?! Незнаев и Да бе, знам дека си јак! и Ај неможеш! Или кога нешто гледаме невозможно јас секогаш викам.. Да бе да,така се правело тоа. И за нешто кога некој фантазира, само ќе си прокоментирам.. Абе ете....Само што мислев на тоа.. Понекогаш и ебаго, јеботе, ии да ти еб*м тоа, јебозовен е ...
Далии бе!? Мирна бее! Да бе да,жими га*о Дај бее,зачепи еднаш! Господии,абе ти арна си?? Заебано ретардиран колкуу си братт Уфф,ме заболе за другитее веќе -.-' Шо тресиш мори жено жити мене!?? (кога ептен ќе ме изнервира мајками ) другите најчесто со друштво и врсници
*Е ај па и да не! *Ајде бе...озбилно?! *Лиелееее * да да како не, секако... *Бог да чува! *Викаш? *Што те мачи?! (ова коа кренам слушалка на телефон) *Свашта *Кога ќе ме праша некој дали може нешто стандард смирено викам: Пробај.
*Ке се убијам или по прилепски *че субијам по кое што следува *че собесам * *Оф мори мајко * шо не шета по земјава ( кога некој или некоја ситуација ме нервира ) * Абе ај не заебавај * Оди обеси се * Те пука филмчина а? *Специјалка, ретарда, коза, пиле.... цело животинско царство ( кога им се обраќам на моите другари другарки ) Тоа ми текнува сега-засега....
Твојата психа е од толку мизерна категорија што е апсурдно да се размислува за патологијата на твојата дијалектика ...што од патолошка страна е опширно дискутабилно :geek: (мала шала ) ...па што знам ептен често викам олади ...
Кога некој ќе ме изнервира: Шутрак, простак, идиот, гојдар, педер и цело животинско царство ќе го наредам Во последно време кога ќе ме изнервира некој дури возам: ѓуптин, ѓупци Пцовки од секаков вид, тоа прво што ќе дојди ( многу се срамам, не треба така, ама тоа е ) Аман бе?! Јааа! - кога некој ќе каже нешто што не е за верување или е изненадување за ушите Е*аго! Ќе се фрлам од тараса! Шо го е*иш! Шо се секираш! Слушај ме и нема да згрешиш ( на сестра ми) Голем е Господ, се гледа! / Гледа Гооспод! Господе боже! Се се случува со причина!
Кулирај ако некој ме нервира , а несакам да се карам. Ќе станам многу побожна деновиве. (не сум верник)
брат и цуро(за другарите кои ми се драги) јбг уживај ( кога сакам да ставам крај на разговорот) але шо збораш...
Пааа најчестооо...хм..е па еве на тато сум му била смешна кога ќе сум речела сега одам и ќе се акнам од цименто, а додуша и знам тоа на шала да го акнам по пет пати дневно Друго, често велам аман, па е добро де, еееееееее , и ќе се фрлам од тераса, и тоа од долната, кога некој ќе ми лупне нешто безвеза Смешки сум
Некое време често ја употребував Ќе си пукам в колено и Е и??Сега некако ми помина кефот,па немам некој омилена во моментов,или не ми текнува...
А сега де.. Трагедија во движење.. Пујка без документи...обично за некоја госпожа шо глуми лудило Окејј... Имено...збор шо и јас не знам шо ми значи Знам ма мамооо, еепаа... и една купа други жалопојки
Јбг е нешто што во последно време најчесто го употребувам Е де де исто така...има и други ама сега не ми текнува..
Значи ми е секој втор збор и значи тоа многу ме нервира, ама што да правам. Значи се обидувам да го искоренам, ама ете кога нешто не оди, значи не оди. Значи кажав што сакав. Ете така значи Ќе се џитнам, ќе се отрујам, ќе се обесам и некои други самоубивачки фрази ми се често користени. Друго, оф мори мајко, не ми се верува...