јеботе/ебате - не сум многу горд на овој збор па работам на исфрлување од употреба. Имам и други фрази ама ќе бидам откриен ако ги кажам, сигурен сум има некои што ме знаат, а членуваат на форумот или читаат во најмала рака.
Леле Господи, Господи... Идиот сум, идиот си, идиотче.. Вози филмот.. За грев... Седи бе... Ќе се убијам, ќе си умрам, ќе се отрујам, ќе се самозапалам.. Све да т'ибам.. Врво го достигнува.. Брат,сине.. Блажо ти ли си разбираш? (кога ке видам некој) Факен сан оф а бич... Ти болен/а си.. Мизерија... Мајне кутинајне.. и најчесто во моето зборување го употребувам зборот „значи“ значи не можам да објаснувам нешто а да не велам значи..
ОМГ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее паааа... А најнајнајнајчесто ја употребувам: Проклетството Ми Некое.. Кога ќе се најдам во незгодна ситуација.. Или па ќе речам Зашто Овие Работи Само Мене Ми Се Случуваат!? И.т.н.
Многу ги има.. ама еве дел: -Аман бееееее (ова на чудење) -Секој со својата болест! ..и нешто шо многу често им повторувам на другарките: "да ви кажам шо сум размишљала"