Абе цело време (буквално за се го користам и кога некој ќе праша УЧЕШЕ ЛИ и кога ќе ми кажат СЛАБА СИ..) Па да зашто да не(кога некој ќе даде глупава идеја) Поздрави ја мајка ти=Да ти еб*м ма*ер Абе ај(Кога нервирам некој го велам ова на секој втор збор) Обожавам да го кажувам спротивното од она што го мислам или чувствувам и ги збунувам луѓето пр. мислам: ЛАДНО Е .. велам: Аии многу е топло бе мислам: Книга не сум пипнала.. велам:Научив се Едит: Мислењето е редактирано од модератор, затоа што беше напишано со боја која што бодеше очи. Ве молиме, користете ги боите, само кога треба нешто да истакнете.
^ А дали си размислила дека тоа можеби намерно го пишува, за да ни долови? Патем, кога го видов постот на Реинбоу, ми текна дека јас често демек велам. На секој втор збор, особено кога објаснувам некоја ситуација или кога некој нешто ми рекол, па јас го прекажувам.
Една од омилените ми е Седи сеа... а нонстоп дробам дека 'ме мрзе да објаснувам' Taков ми е дијалектот, a и карактерот секој ден излегува по некој бисер
* А како нема да .... ( у смисол коа ме мрзи ) * Freak ( Некој коа ми се занесува ) * Нема грешка ( Коа ми тврди некој нешто )
Зини земјо голтни ме Еј браоо Еј ај тргај ми се пред очи Леле све и свашта има Кути не ме знаеш или кути не те знам
-Абе тоа сигурно -Не да лажеш,сушиш лажеш! -Љеељеее(Aaaaaaw) душичка -МораФ,УбаФ,ОдеФ (зборови,наместо В со Ф на крај) -Срцкасто -Заљубенаааа(на некоја заљубена)
-Леле еј ! -Ќе си ги сечам вените со лајче! -Ќе се самозапалам -Ќе ме самоубијатттт!!! -Сеј беее -Ммм Доброоо -Еби се со молив в дуп -.!. -Еј дај бе не замарај -За Демир Хисар сум xD
-Леле се е ударено у левото крило тука....(дечко ми кога ме слуша ова кога го кажувам следува ваква фаца )