Моментално сум најактуелна со фразата „Сите се луди да е*ам мамммо“ дури и пред проф. ми се откачи и кажав
Тоа е...јебИга Боже Петра. Еј цуци, шо прајш (шмизлски акцент) - кога зборам со истороднички на такозваните шмизли, се обидувам цинично да се вклопам МА НЕМОЈ?!?!??!?!?!
ахах е па мн се како на пр: И тоа е факт (ова секој ден ), господе божеее, кај си ма? , ова е тотално ЕСТУПИДА аххахах итн
Моиве се најчудни гарант: - Проклетството ми некое. - кога ќе се најдам во непријатна ситуација - Г’т - како демек подголтнување, исто кога се наоѓам во непријатна ситуација. - И Борко да брани. - имаше нели една фраза во времето на ракометот „Бог да чува и Борко да брани“ и ете умов мој ја скрати поговорката и... - Забеган/а/о/и - едноставно СЕКОГАШ го употребувам. И во последно време: - Оу... Мај... Гаш. - кога сум изненадена. Абе тоа ти е, што да се прави.
Значи.... Нејќум. Арна ? Ти ја штаваа (м) една. ( на поречки дијалект ) **** Несреќооо Ами како не. Чускоо/чускијооо,чуркоо една... ( со другарките ) Љубим те, сакам те. Чурки форевр
„Све да ти се изна*бам“ е мојата фраза. Пред да ме осудите, имајте предвид дека секој ден возам во Скопје.
Жими господ... Габорр еден невиден Џи, Џи...на индиски да да о м г...за чудо невидено иди у бестрага ххахаха
Иначе (ова приметувам дури и во постовите тука премногу го користам ) Мајкооо... Ма даааај Ма нема везе У принцип... Се дешава... Omg, dafuq Каков човек еј! (некој нешто смешно, јако кога ќе направи )
Еве ми ја есенската фраза: „А бе јас сум душа слатка“(ја користам секогаш кога нешто ќе направам точно или ако успеам во нешто).