Ц, лооол Бог да чува Е ќе се избодам значи Spoiler најчесто кога ќе слушнам некоја глупа глупост или ќе се изнервирам Како и да е. Не ми се јаде. Оф мори маааајкооооо шо си ме родилааа, аххх Spoiler кога ме мачат од дома толку ми текнува
Ај не замарај!! Абе ти од Марс да не си паднат? Дрн дрн јариња (ова кога некој збори само без врска )
И што сега?! Господе боже Ау не можам више Аха Оф леле... Има уште но во моментов толку ми дојдоа на памет
Амн беее .. Мислу Helloooo ( ова не е шмизловски туку кога некој ги понижува другите ) човек Ај не треси зелени .. Не зезај .....
Kiss my (dirty) ass! Ке се самоубија! Бог да чува! Ружен е кат трета смена ф Саса! Неможе да ми текне баш во моментот други!
Ебати глупакот\глупачката. Лелее,оФца. Цркни. Боже,симни се и собери си ја вересијата.. Оди бе... Ај двојка.
зено ај зацепиии висе еднас на главата ми се каци ај маани се у луда мара ај маани ми се бре ај се нека оде у п м (тоа ка сум изнервирана ) ауууу мозе ли да постоат вакви луге бреее и др натаки не ми текнуват