Стајте нешто што не е напукано со естроген, ве молам. Јас сум помажествена од 90% од момциве. Еве јас на што завивам деновиве: Муж бре, да знае пушка како се држи!
Robert Hoffman!!! Е не можам да најдам асална слика од него, ама го знаете де, танчерот од Step Up 2: The Streets, е овој. Овој овој! http://www.youtube.com/watch?v=TNsOqVBzrYo&ob=av2e Не е хумано колку ме сексоповикува човеков Има ли смајли што се поти, подголтнува и прави палави работи под јорган бе?! Е такво би ставила Чудо колку се палам на танчери - ах! Ааах! Ајт,зајдов. Не знам што би му правела, ама знам што би можел тој мене да ми прави. И не зборувам само за танцување, јасно е нели? Па па сега гледам мое годиште е - ајт, оп стоп, мој си е!
Аааахххх, од секогаш ми бил ептен секси......Малку отстапува од мојата дефиниција за секси маж, ама можеби баш затоа толку ми се свиѓа. Совршено несовршен Го обожавам неговиот по малку freaky поглед. Ете гоооооо
Eduardo Verastegui Сите го знаете фраеров, кој е неодоливо секси и згоден. Уффффоини цел! Грабни бегај! (Циганот од спотот на Џенифер Лопез Ain't it funny) DAMN!