Подобро е, дефинитивно. Ама периодот додека пораснат доволно за да ги фати лентата, ќе шеташ со видлива брада
Se pravev so sekerna koga bese mazot mi stranstvo koga mozev da cekam da porasnat Treba da bidat porasnati dovolno za da mozi da se izdepilirat so sekerna I toa odzemase eden kup vreme celo telo mozi imase malo podobruvanje pomeka koza da i poizretceni imase efekti ama celi sati duri me suredese I plus me nervirase deka trebase da cekam da porasnat a koga ke rastat gi imam milion i mi bese neprijatno i pak se prefrliv na bric A na liceto nemase nikakov efekt eve poke pati. Mi e napraveno so sekerna liceto mi e isto da ne recam i poloso
Go nemam probano ama ne mi izgleda na nesto efektivno Ako go ima nekoj neka spodeli iskustvo ili ako znae za nekoe slicno maslo ili krema sto pomaga neka spodeli so nas
Јас го имам и не е ефективно не помага воопшто, а и јас како шо сум влакнеста, ужас.. Ако има некој искуство со некој препарат ефективен кажувајте бидејќи ништо досега не помага.
Хелллооу ми се појави згоЛемена влакнетост на стомакот, а примеќам и на ,,брадата,, Лек? Т.е. дали е тоа хормонски и ако да кој би бил тој хормон? б л а г о д а р а м
Провери си првин хормони, машките. Тестостерон и андростендион. Ако имаш покачување на некој од нив првин мора нив да ги средиш, па после влакната. Ама освен епилација, друг спас за влакна нема.
Здраво малку каснам неколку години ама дали најде некаде електролиза каде што прават кај нас? И ако најде колку чини и дали е ефикасно?
Zdravo devojki jas imam kako vlaknenca na gradite malku gi kubam so cupalica. Na drugite delovi od telo nemam nisto nemam zgolemena vlaknetost duri I beli mi se samo tamo imam. Prasanjeto mi e dali toa znaci deka imam policisticni jajnici bev na ginekolog godinava imam redoven ciklus doktorkata mi kaza nemam policisticni. A isto taka znam I nogu vlaknesti zeni koj imaat I nad ustata a pak imaat rodeno deca. E sega ima li nekoja vrska toa so toa....
Направи комплетно испитување на хормоните, еден упат ќе ти даде гинекологот, еден специјалист ендокринолог. Така со едно боцкање ќе испиташ се. Може да нема врска со полицистичните јајници, туку со некој од хормоните.
A ako se ima policisticni jajnici primer moze zenata da ima deca? bidejki znam mnogu sto imaat rodeno.