Како го контролирате висикото ниво на Либидо? Дали за ова е најодговорен хормонот тестесторон, дали да направам испитувања и каде? Девојката, преферира само 3 пати секс неделно, дали ова спрема вас е доволно? Поздрав, ги очекувам вашите одговори и коментари
ПОЧИТУВАНИ! КАЖЕТЕ НЕКОЕ ЧАРЕ КАКО ДА ГО РЕШАМ ПРОБЛЕМОТ СО ЗГОЛЕМЕНОТО ЛИБИДО.ДАЛИ СУМ ВО ПРАВО СО МОЕТО МИСЛЕЊЕ ДЕКА ПРОБЛЕМОТ Е КАЈ ПАРТНЕРКАТА- ВООПШТО НЕ Е ЗАИНТЕРЕСИРАНА СЕКС, ИАКО МЕНЕ МНОГУ МИ СЕ ПРИСАКУВА, ИМАМ ЛИБИДО НА ЗАВИДНО НИВО, КОЕ ЗА ЖАЛ НЕМОЖАМ ДА ГО ИСКОРИСТАМ. ПАРТНЕРКАТА, КАКО ДА Е АСЕКСУАЛНА ВО ТОЈ СМИСОЛ. НЕЗНАМ КАКО ДА ПОСТАПАМ, ИМАМ ЖЕЛБА ЗА СЕКС НАЈМАЛКУ 3 ПАТИ НА ДЕН, ПАРТНЕРКАТА САКА САМО ЕДНАШ НЕДЕЛНО, ШТО Е ЕКСТРМНО МАЛКУ, БАРЕМ ЗА МЕНЕ.КАЖЕТЕ НЕКОЈ СОВЕТ, РАДНИЧКИ -ЧУКАРИЧКИ, СПОРЕД МЕНЕ НЕ Е РЕШЕНИЕ НА МОЈОТ ПРОБЛЕМ ,МИ Е ЖАЛ ЗА ПАТЛАКОТ, ТОЈ НЕ Е ВООПШТО НИ НАЈМАЛКУ КРИВ ЗА ЛИБИДОТО ! ПОЗДРАВ, ОЧЕКУВАМ СОВЕТИ ЗА ПОМОШ, АКО ПОСТОЈАТ???
Како прво колку сте во врска? Повеќето девојки кога почнат да имат секс, не се заинтересирани толку, но потоа сами бараат Пробај нешто ново, некоја романтична вечер, подолга предигра, воодушеви ја... па да и се присакува и нејзе Стварно не знам каков совет друг да ти дадам. .. не е доволно 1 неделно, или 2-3 пати, но не се сите исти. позз, се надевам помогнав малку
јас се согласувам со тоа дека должината на врската има големо влијание врз опуштеноста и тоа колку често се практикува секс. јас негде пишав на почетокот на нашата врска мн. малку сакав секс. но го практикував иако бев малку ладна. а сега ..... немам коментари. го гледам му се џиткам и понатака се ви е јасно. еве баш така поголемата предигра а и довербата еден во друг може да доведе до повеќе броен секс. но запомни не сме ние секс машини па ајде кога ќе ви се присака удри. доволно е да добиеш сеа за сеа малку почест секс, а за другото искрено па тука ти е рачето
До karak: Ти благодарам за коментарот, но искрено да ти кажам не е решение тоа ти што ми го кажа: онанрањето, нема да ми ја згасни мојата огромна сексуална енергија и згора на тоа, не ми прави толкаво задоволство отколку да ја плеснам неколку пати партнерката.Онанирањето го правев во почетокотод мојот сексуален живот, се додека не фатив девојка, нема послатко од тоа да го бутнам патлакот во тесното влажно дунде на девојката поздрав, и дајте некој посодржаен совет или препорака
Каква свежина и колоритност на текст! Немам јас некој посебен совет, освен да си побараш сексуално поактивна девојка, која ќе сака повеќе од "само" 3 пати неделно. Или зготви некои колачиња со ѓумбир, има секаква храна и пијалоци кои ја стимулираат желбата за секс. А се извинувам, дали вака се изразуваш и пред девојката , баш со овие зборови? Може не и се допаѓа, па ти се инати за сексот. А да не пишуваш еротски новели? Поздрав, ме изнасмеа. (и аман, не е провокација и не започнувајте кавга одма, човек веќе не може ни да се насмее), ама смешно е у пм!
Мој совет е да си купиш од оние куклите на дување од Валијант. Голема работа ќе ти заврши. Една таква кукла до тебе и стално ќе има каде да го буткаш. Ем ти задоволен, ем девојка ти задоволна
и п.с не сме ние секс машини па и јас сакам сеекс али бе другар па 3 пати на ден. ако си толку .... откачи ја девојкати и најди си од оние фуфици кој се секогаш на повик и така да три такви во денот ќе ти дојдат топ за да го задоволиш твојот .....
Интересно, интересно... Јас мислам дека не си одговарате баш со девојката. Ако не те исполнува и задоволува целосно по некое време ќе ти се јави потреба за друга, трета и се така додека не ја најдеш правата што ќе биде дорасната на твоето либидо. Ти посакувам среќа и се надевам дека твоето либидо ќе биде задоволено.
до ирена фала ти за советот, но цуце јас не се согласувам за твојот совет да си купам кукла од валијант. Ке се сложиш со мене: природно си е природно - за напалено и влажно дунде нема замена, па затоа сакам селс со девојка а не со пластика :i поздрав
erotic-bt тешко да најдеш девјка што ќе сака три пати на ден , седум дена во неделата.Да си ми мене дечко одма ќе те прогласам за секс-адикт и ќе те пратам на одвикнување
1.do irena: јас не се согласувам со твоето мислење дека постои женска што сака 3 пати секс на ден, според мене има но засега тешко да најдам- но ќе бидам упорен и сенадевам дека ќе ја пронајдам и со ова намера никогаш нема да се откажам Ај објасни ми зошто ме прогласи за секс-адикт и ќе ме пратам на одвикнување, те молам објасни ми го поимот секс- адикт- што поконкретно за тебе значи овој поим и како ќе успееш да ме пратиш на одвикнување, биди поконкретна како тоа ќе го направиш поздрав ирена! 2. do superiska: мило ми е што го делиш моето мислење дека постојат такви женски кои би ми одговарале на мојата голема желба за секс само како и што самата рече -нема ниту една девојка/ жена да го признае тоа и јавно да се изјасни за тоа, да собери храброст да си ги каже своите скриени секс желби поздрав и секоја чест за тебе
Па јас три пати на ден не јадам , не па три пати на ден секс да имам Ама признај си сега дека не го имаат сите машки твојот проблем, сам си кажа дека имаш огромно либидо и потреби што ретко која може да ти ги задоволи.
драга Ирена, ако навистина 3 пати на ден не јадеш, тоа е веќе проблем. Јас лично 3 пати на ден јадам и се случува да падне и некоја ужинка измежу оброците. Исто така како и бројот на оброци( 3 + 2 ужинки), истиот број го посакувам и секс. поздрав
Темата е отклучена. Ве замолувам да не го злоупотребувате тоа, затоа што избришав 3 страни чисто препукување.
Проблемот не е во тебе туку во девојка ти или вашата врска.. тоа дека имаш желба за три пати на ден секој ден е затоа што го немаш.. да го имаш нема секогаш да го можеш туку.. мој совет (сега малку глупо е дека ќе биде за секс.. ама кога двајца не делат иста страст, ако не се посакуваат физички нивната врска е осудена на пропаст.. од слично искуство кажувам..) или пак пробај да се потрудиш повеќе околу девојчето да не се чувствува дека сексот е само твое задоволство, гледај да ја задоволиш до максимум.. неколку пати посвети и се нејзе.. верувај подоцна ќе ти се врати.. можеби не е многу искусна и незнае да ужива во сексот доволно... И за сите незадоволени девојки погоре..такви стегнати што дигаат само нозе и чекаат мажот да заврши работа а потоа тој им е крив што не им е убаво.. уживајте малку во сексот.. амн веќе сите се чувствувате искористено или понижено или непочитувано наместо да уживате во физичкиот контакт со партнерот.. наместо да гледате на сексот како водење љубов, телесно сплотување на две души не осудувајте туку запалете некое пламенче во креветот ќе ви ја подобри и самодовербата и почитта за себе и кон жената како суштество.. само се жалите дека сте сексуални жртви, дека не сте сметани за повеќе од сексуални предмети кои му служат на мажот кога ќе му се присака..а вие самите на себе си гледате така.. на лош начин се борите против тоа
Добар си ти ,само 3 пати.Јас сум како нимфоманка,со дечко ми имавме некогаш и по четири пати,многу се палев на него .И јас како тебе,да си најдам некој со голем сексуален апетит . Можеби од голема љубов сум сакала толку многу,за друг не сум почувствува никаква желба Не можам да ги разберам тие што сакаат само еднаш седмично или пак еднаш во месецот,тоа е премалку за мене Поздрав
И јас како пријателов, фул со проблеми. Либидо до Венера и назад! нон - стоп у акција. Барав солуција со теков на годиниве и дојдов до правиот муабет од господин МАРФИ; - Единствен лек за секс е уште повеќе секс.