Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Згрижување на деца од училишна возраст во летниот период

Дискусија во 'Дете' започната од Cka, 17 март 2023.

1. ElenaPM

ElenaPM Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Фала, мене за Карпош ме интересира

2. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.672
    Допаѓања:
    113.773
    Јас планирам летово здравје да седи дома сам. Во 11 ќе одам да го ѕирнам со точак, ќе му дадам доручек, нешто што треба и ќе се вратам на работа. Баба би дошла најрано во 3 па ќе мора, сакал не. Немам избор. Пари за воншколска немам.

3. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    12.080
    Допаѓања:
    144.193
    Се мислам да се договориме неколку родители да ги пратиме заедно у градинка децата, од исти клас, за да се дружат и да не им биде досадно со мали бебиња.
    Лани имавме возрасен кој да чува, годинава за жал не. Законски не смее да се остава само дома дете до 10 годишна возраст. 9 саати е премногу за само дете, да појадува да руча да ужина... Немам намера мозокот додека сум на работа да ми е дома, не дај боже да не ми крене на телефон. 9 саати да кисне пред тв па ич не ми се свиѓа. У камп не ми се праќа оти се едни или секој ден со активности, а е прежешко, или само на стол да седат цел ден. Се надевам ќе се соберат повеќе деца и ќе им биде забавно

На fana му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ElenaPM

ElenaPM Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Супер штом ве примаат, во Карпош за жал не не примаат