Па не дека не се скроз нездрави, ама имаат доста шеќер. Подобро свари чист овес и додај мед, какао, суво грозје, замрзнато овошје, путер од кикирики, итн.
Фала да навистина така треба појќе ме е за девојчето доста нездраво се храни и барам колку толку нешто поздраво да и дадам
Жемски, дали пратите некој профил на инста, за здрави рецепти со намирници што лесно се наоѓаат кај нас, нешто како Dave's Kitchen, ама за здрави рецепти. Имаше едно девојче, не знам точно за името, Младеновска и е презиме и имаше фини рецептчиња. Многу е фино вака daily inspo коа ќе си скролаш и идеја ти доаѓа што би можел да си приготвиш, вкусно и без грижа на совест. Не знам зошто, дали дека овие здрави рецепти реално и брзо се спремаат и не треба некои аман вештини в кујна, полесно ми е да прочитам рецептче него ли да чекам на видео 7-8 минутки. Плус многу поубаво ми е кога ќе ме потсети на news feed. Само шо профилите што ги следам се странски, па нешто ќе има, нешто ќе нема, па која е правилна замена, дупло работа... Баш ми фали инспирација за здрави рецепти во последно време.
Несторовска на инстаграм е најблизу до тоа што бараш, само што мислам дека рецептите ги објавува на блогот, а не на инста. @snestorovskaa е профилот.
https://www.instagram.com/kokarche/ Ana Marija | Dietitian (@anamarija.kuzmanovska) • Instagram photos and videos ⋒ Tea Trpovska (@teatrpovska) • Instagram photos and videos martinascooking (@martinascookingg) • Instagram photos and videos Radishas_kitchendiaries (@radishas_kitchen_diaries) • Instagram photos and videos Mirjana Tanović (@kitchenasska) • Instagram photos and videos DejanaHrana za dušu (@razigrana_kecelja) • Instagram photos and videos Angela's Funny Kitchen (@angelasfunnykitchen) • Instagram photos and videos
Дали има некој рецепт од сникерс торта со здрави состојки? Пред некој ден јадев од Љубовна куќичка, ја пробав сникерс и со боровинка и кокос, па нешто поубаво немам пробано Уште да го најдам правиот рецепт.