Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Здравко Чолиќ

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од mirka, 5 март 2010.

1. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Многу е едноставно да се снајдеш, ако знаеш каде се наоѓа хотелот Александар палас, блиску се.
    Пиши на google maps sports arena boris trajkovski и ќе ти излезе точната локација

2. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    па така кажуваат на рекламите. Изгледа на влез

инаку, Ози можеш со било кој автобус што оди до Партизанска (од центар одат 4, 24, 22..) , ке се симнеш една станица пред лептокарија (или кај лептокарија) па ке поодиш малце накај Палас (позади Воена Болница е салата. )

Или со такси од центар би ти земало максимум 120 денари.

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  3. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Купив карти конечно, за мене и другарка ми. Мајка ми дошла до некоја забуна таму и ми вика нема више карти и ја буквално ваква останав :o и после ќе пукнев од нервоза. И после кога дознав дека сеуште има се изнарадував :D Нестрпливо очекуваме 25 декември. :)

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Има ли уште карти за концертот? Еве сега татко ми ми кажува дека сакале да идат со мајка ми, па да им земам карти. 1000 ден се, така?

5. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Вери, сега видов. :| Картите од 1000 се за седење, трибина, а од 800 се за стоење, партер. Денес е концертот, последен момент и мислам веќе ги распродале. Јас си земав од 800 зашто тие од 1000 исто ми е ко да седам пред телевизор. Одвај чекаам, уште само 5 часа! :) :)

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Колешка зема од Гуливер карта и и дадоа ДВД со концерт.
    Така што тие што не сте земале ми изгледа дека сте измамени.
    Не верувам на влез да даваат |(
    Зашто не сте си побарале ДВД кога купувавте карта?

7. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Мене ми дадоа.. Јас од Гуливер земав карти, и не даваат на влез. :)

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Фала Блу, моите купиле карти, еве сега мајка ми се спрема и се мисли како да се облече, ај кажи ми какво е во Борис Трајковски, топло ли е? :$

9. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Па богами како што ќе има илјадници луѓе, топло ќе биде :D Загушливо, подобро речено. :) А и сигурно и онака ќе биде топло.

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Фала Блу :) Они сега само што тргнаа од дома, малку порано затоа што не сме од Ск :)
    Убаво да си поминеш Блу и да се забавуваш максимално. :*

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  11. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Фала ти највеќе. :* Исто и твоите, и штета и ти што не отиде, сигурно ќе биде најдобро, ајде уште два часа :)

На veri му/ѝ се допаѓа ова.
  12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ајде Феминки кажете впечатоци од концертот, како си поминавте? :)

13. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Евее сум јас прва :) Епа, дојдов околу 8 и салата беше скоро празна само нормално први беа дојдени и наместени во првите редови тие од неговиот форум ( и јас сум дел од тој форумот, ама веќе не сум активна таму.. ) и јас исто успеав да бидам во прв ред ама десно од нив, зашто таму неможев да се пробијам. И го гледав убаво цело време. Ама, на крајот ептен се разочарав. После пречките имаше новинари и обезбедување и јас мислев дека не смее таму да се оди. И на последните две песни сватив дека смее. Е тогаш отидов до сцената. Јас бев буквално до сцената а он стоеше пред мене :inlove: :inlove: И ја пееше последната, Ти си ми у крви. И јас, како што песната ми буди премногу спомени, рацете у вис и сум фатила да се дерам, да ја пеам.. И он ме примети, малку се приближи, ми се смееше и си пеевме. Леле никад нема да го заборавам моментов... И после кога ја заврши песната со едно девојче пружавме раце, буквално на бина ни беа, а тој само одмина покрај нас и отиде напред, се поздрави со тие од форумот ;( Сепак, ова кога ја подаде раката од подалеку и насмеано ме гледаше во очи, пеејќи ја Ти си ми у крви ми беше врв на настанот. :inlove: Не замислувам, стварно така беше :lol: Ама стварно жал ми падна што дури накрај сватив дека смее до бина и зашто не ми даде рака. Како се да траеше прекратко. Инаку прва песна ја испеа Синоч ниси била ту и почна со хитовите од покасните 70-ти а после премина на некои понови и повесели. На таа Главо луда се изнаиграв, буквално. Се гушнавме со другарка ми и со уште една што беше до нас и скокавме ли скокавме. Ова не се повторува, дефинитивно! Чолааа, дојди ни пак!! :inlove: :inlove:

На veri му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ајде и Тредафилка нека ни пише како си поминала со мајка и?

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Ахахахаха, :D ме изнасмеа.
    Па мајка ми играше повеќе и од мене. :D :$
    Прекрасно си поминавме, многу е убаво да видиш толку луѓе, од мали дечиња до постари кои играт и пеат сите во еден здив.
    Сите му ги знаеја песните, јас додуша отседов на неколку бавнички :P , мама без исклучок шлакаше раце на сите и мрткаше лево-десно. :D
    Човекот има гласиште и харизма тон, не знам како на овие години уште има енергија за толку пеење и скокање на сцена. :clap:
    Немаше ниту еден фалш - нормално ;)
    Многу убав концерт, преубава енергија, ќе заплакав едно време од убавина.
    Да живее Здравко Чолиќ, започна околу 21.30, а заврши во 20 минути до 01 часот, со мала пауза од 10 минутки, па сега проценете сами. ;)

Трошка бев разочарана зашто не ја пееше Манијачи, ама веројатно Брегович не му дава да си ја пее сам.
    :D

На IvanaIvanchica и blueeparadise им се допаѓа ова.
  16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Татко ми и мајка ми преубаво си поминале, ЕДЕН е Здравко Чолиќ! Жива легенда!

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Јас го гледав и се воодушевував! .... охххххххххх........ леле колку е згоден, како погледнува, уффффффффф...... Чола што си ти!!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Чола е ѕвер!!Бев на концертот и уште сум под импресија.
    Човеков не старее..прекрасен е,во секоја смисла на зборот. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На crazylady и OzzyAngel им се допаѓа ова.
  19. meredith

meredith Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    78
    здраво чолиќ е фантастичен , има преубави песни , најмногу ги сакам
    - ти си ми у крви
    - писаќу јој писма дуга
    - красива

20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    На blueeparadise и karak им се допаѓа ова.