Begaj od tamu. Ic necini doktorot ama ic. Jas neznam zosto sve tamu zakazuvaat maticnive moze zosto samo tamu ima termini. Podobro zakazi si na klinika cekaj termin mesec dena negoli tamu. Ili odi na privatno, isto zadovolna sum od Malinkova kaj Zebra, Salic ama tesko so termini, i Sistina sekako e tuka ama nemoj vo audio bm.
Dobar e sum bila kaj nego i za mene i za detevo. Mada se odluciv da go operira Demiri zosto poveke iskustvo ima. Ama dobar izbor e i Aleksandar. Mozes da procitas na stranata ima cv za doktorite.
Nie pred godina ipol vadevme plativme okolu 80.000 komplet. Sega sigurna sum deka se pokaceni cenite. Pregled mislam deka e 5000 i nesto bar tolku posledno ni naplatija na urgenten, sepak mozes da se javis na info ke ti kazat tocno. Doktorot e mnogu dobar i kako covek posle toa uste nekolku pati bevme kaj nego i za maloto i za golemiov ne ni naplati. Ni dade broj za vo sekoj moment. Zosto dve nedeli posle operacijata e malce potesko neli so jadenjeto i pienjeto pa koga bevme vo tesno mu se javiv rece odma da dojdeme, sakam da kazam do kraj na ozdravuvanjeto niednas ne ne ostavi.
Демири е еден мн висок доктор? Ако е тој јас за мене сум била кај него, баш според цв го одбрав,а др.Александар ни е предложен како шеф на орл и заеднички пријател ни кажа дека е мн добар доктор. Задоволна бев од прегледот.
Pa visok e da. Spored mene podobar e od drigiov. Nema vrska toa sef nesef so strucnosta. Sepak znaeme kako se doagja do pozicija vo drzavava...
Mene toa ne mi menja. Gledam vo posledno vreme i mnogu objavuvaat na fb str na Sistina deca kaj nego operirani. Da ne bide sea te ubeduvam ilii nesto samo moe iskustvo ti kazuvam nemakoj orl ne sum go pominala. Sepak tvoj izbor e.
А си чула нешто за др.Александар или во некоја група нешто да е спомнуван негативно? Дека јас веќе закажав термин.
Jas licno za mene sum bila porano kaj nego ako bev zadovolna ke odnesev i dete ama ne odnesov. A za drug nemozam da kazam.
Гледам имаш кај двајцава искуство, Демири и Александар. Ја носев сега на педијатар ми рече меѓу нив да бирам, тубите и се затнуваат на мојава. Само поради поголемо искуство на Демири одлучи да се оперира детето кај него? Се добро поминавте? Треба да закажам сега преглед, како што гледав на страната ок ми личат двајцата.
Јас за мене сум била кај Демири,добар беше вака прегледот ама помалце комуникативен што знам. За син ми бев кај др.Александар мн пристапен ми се виде,муабет убав направивме се ми објасна детално и баш сум задоволна.
Demiri mi go preporacaa i prijateli isto devojceto krajnici mu vadea. Lugjeto se mokni i vo stranstvo da otidat za operacija kaj sakaat no otidoa kaj demiri. Mislam ne mi e toa moabetot sea neli, sakav da kazam deka po dobra preporaka go odbrav. Posle go razgleduvav i cvto. Samo ako treba da stavate i cevcinja prasaj i za toa obavezno zosto mislam deka ne stavaat tamu. Ne sum sigurna za ova zatoa koga ke odite na pregled kaj koj i da se odlucis doktor prasaj i za cevcinja. Inaku mene voopsto nisto ne mi menja dali e komunikativen ili ne bitno mi e da e strucen i da mu veruvam a ne pazarski moabeti da si pravime. Se sto me interesiralo sum prasala i mi odgovoril poveke ne mi treba.
Kaj nas ne stavija, valjda taka odlucil doktorot. Mozebi zavisi od sostojbata sepak, ama neka si prasa.
А па да,само доколку мора. Кај син ми мора затоа што ептен му се запушени дури и натеснати каналите и на мерењето со апратче за слух се покажа тоа,ама ми рекоја после операцијата и цевчињата ќе му се врати слухот.
Jas deneska go nosev na kontrola ne slusa dlaboki tonovi oti pak ima sekret vo usite, pred 5 meseci mesto cevcinja mu napravija samo rezovi.I ete najverojatno pogresna procenka ili neznam sto se vrakame pak na istoto, zakazav kaj dvajca specijalisti sega deneska toj mi vika drenaza so balon, sprejovi ili pak operacija.Namesto ednas za sekogas da resime problemot pak se vrativme na pocetok.
Цевчиња со сигурност ставаат дека на ќерка ми и ставија.А за др.Александар само пофални зборови имам,достапен за се беше.Сестра ми имаше сериозен проблем и он ја среди да не се повтори.И Демири е добар.Со него имам зборено кога доаѓаше да не посети ако нашиот доктор беше на операција,зашто цело време некој доаѓа да се провери како е детето.Како и да е нема утка со докториве.
Закажав кај Демири, фала ви многу на совети, се надевам лесно ќе го решиме проблемов. Аудио БМ, никогаш повеќе.
Каква е постапката за ставање цевчиња? Ни спомнаа и нас нешто за цевчиња ставање ама ништо повеќе за процедурата.