како и се останато впрочем, така и ова. се зависи од организмот, се е индивидуално на некој му делува супер на некој воопшто на некој многу лошо. некој се навикнува некој пробајте па видете, на крајот на краиштата има и други работи за јадење и пиење што се здрави
И јас пијам секој ден. Го пијам без ништо онака чист, иако на почетокот ми беше гаден со тек на времето се навикнуваш. Сеа баш треба малце да ослабнам па ваљда ке ми помогне
зелен чај неможев да поднесам, имаше некој ужасен вкус, е сега земав на Lipton, зелен чај со нане, и зелен чај со помаранџа, ммммммм ептем се убави, ви го препорачувам
Јас си пијам често зелен чај. Сега откако ми заврши не сум купила веќе две недели. Пиев по речиси еден литар на ден. Многу е ефикасен и ми влијаеше многу на забрзувањето на метаболизмот. Незнам зошто толку скап го купувате . Јас си го купувам за 25 ден. со вкус на лимон. Се навикнав на неговиот вкус и не го засладувам ни со мед ни со шеќер Им го препорачувам на сите.
Јас прочитав дека од зелениов чај се намалува способноста на коагулација на крвта и не е препорачан за оние кои имаат проблеми со крварење и се докажа тоа абе вчера минимално се изгребав не се ни познава, леле крвишта едвај сопре.
немаш проблеми со спиење? зашто нели, зелениот чај содржи кофеин (тој јас што го пијам е обичен, без лимон, без ништо) и ако се напијам 2 шолји наместо 1, потешко заспивам навечер. Без оглед на тоа што чајот го пијам исклучиво во утринските часови
Па килограмите не зависат од чајот, туку од јадењето. Зелениот чај е за детоксификација, здрав е во нормални количини, но дека ќе слабееш од него ако си јадеш многу... не.
Јас пиев по една чаша дневно, ама решив да направам пауза. Еве вчера не пиев и подобро ми е. Инаку се чувствував како да ме гуши нешто и срцето многу нерамномерно како да ми чукаше
Јас пијам зелен чај редовно по 2-3 чаши дневно веќе 2 месеца и сум презадоволна и супер се чувствувам. Метаболизмот ми е спор и не осетив некоја разлика таму, ама лицето ептен ми се исчисти (мислам дека од бебе не ми било вакво лицето) и целулитот (да не претерувам ама стварно така ми изгледа) ми се намалил за 50-60%. Порано и мене ми се вртеше ама открив дека тоа ми е само од КОРО чајот. Откако го сменив, пијам од најефтиниот од Кам маркет (Милса мислам дека беше) , се е супер... И 10 чаши да испијам немам гајле, па дури и пред спиење.
Женски, го препорачувам зелениот чај,многу е добар за метаболизмот, за целулитот кожата како шо кажаа погоре, стварно мислев дека нема промени ама еве 6 месеци го пијам и те како делува.... а дека е малку грозникав ј**га се трпи
Чајот е добар ако имаш време да слабееш ама ако немаш не е .. сега се оди по одмори и сакаме да изгледаме слабо и витко на плажа а не со сало Јас пробав кирколина еве го употребувам 3 дена и можам да кажам дека се чувствувам подобро а и + чувствувм дека килограмите ислезнуваат ама секако неможе се за 3 дена а за зелениот чај вистина е дека те заситува и е добар за метаболизмот ама незнам не треба да се претерува хх
јас денес почнав да пијам,ама грозен ми е,ставив мед ама ништо не помагаа,со затворен нос го пијам и на екс ладен,така пишуваше на лето ладен да се пие
секој ден пијам и не ми е воопшто грозен . мислам дека на почеток ми беше малку горчлив ама сега немам проблем и без мед можам да го пијам ама го преферирам со мед. сите ми кажуваат дека сум ослабната и да сум 6-7 килограми за 8 месеци но мислам дека е поради вежбањето а не само поради чајот . чајот само помага повеке калории да се трошат.
и јас не го пијам зелениот чај многу ми е грозен, и затоа си купив капсули од зелен чај и една капсула заменувало една шоља чај и ја пијам по 2-3 капсули на ден
Девојки јас пијам зелен чај по 1 литар на ден и тоа секој ден но за слабеење и за целулит да несе надевате на него . Навистина тој е најкорисниот чај за се како што сите знаеме но за да ослабнеме не е . поздрав
Јас го пијам обичниот 100% зелен чај и многу ми е убаво на душава. Најважно од се ми е што дава многу енергија ,која на жештиниве и тоа како ми е потребна. Исто така,забележав разлика во кондицијата ,многу побавно се заморувам отколку претходно,колку и да сум активна физички. Пијам две чаши дневно(од 250мл - наутро и навечер) и навистина се чувствувам како нова. Се навикнав и на вкусот ,не ми е страшен веќе