Сакам да кажам... Еј не сум забегала, стварно имаше земјотрес??? Јас осетив нешто ама си викам, не ми е добро почнав да забегувам
Сакам да кажам... Да, кратко ама доволно да не предупреди дека мисли на нас изгледа секојдневно во последно време...
Сакам да кажам... ^ Бегај бре. Мрднати секташи. А земјотрес јас не почувствував. И онака се тресам цела од што ми е ладно. Мани друго, џабе арчови на моине со полу матури/матури.
Сакам да кажам... Де бе , прво минатата сабота , па денес сабајле , па сега ?! Среќа што овој сега не го осетив , иначе ќе ве дружев до сабајле .. Не знам зошто вака , само се надевам дека не се спрема нешто поголемо .. За што станува збор бројче ?
Сакам да кажам... Кога е имало земјотрес ??? брее малер ако е имало, никогаш до сега не сам почуствувала.... а сакам иначе СДК дека осеќам и ваа вечер ке изигравам вампир неможам никако да заспијам......
Сакам да кажам... Ај некој љубезен нека отвори тема во Општи за земјотрес, мене ме мрзи, да не трупаме овде... Овде во Велес најверојатно немаше или јас не осетив, а и никогаш немам осетено земјотрес досега фала му на Господ.
Сакам да кажам... Ајде девојки, не се заморувајте со тоа. Јас во ништо од тоа со крајот на светот не верувам. Или не сакам да верувам сеедно. Па има и побитни работи од тоа, како на пример што ќе се јаде сабајле. Не се секирајте, тоа земјата се тресе дека мене ми е роденден
Сакам да кажам... Море јас мислам шо да складирам до себе,да не ме затрупа жива,па да немам вода да се напијам дур ме најдат!!!Да,се надевам дека ќе преживеам. Се,се ама земјотрес не!Ако сака и ураган нека има,ама земјотрес...нејќум брате!Не го осетив,ама се потресов!
Абе шо лажете дека имало,еве на странава гледам,сабајле имало два,за сега не покажува или ја нешо ќора сум и прееска кон 12 часот еден.
Сакам да кажам... Ама јас го осетив негде после 01.30 а тука пишува 23.30 ... И гледам У Грција тресе редовно... Ова е само некое предупредување...
ЈАс сум горда на себе. Осетив само еден. Рака на срце, среќа што не ги осеќам зашто ќе кренам узбуна низ дома. Страв ми е, како мачка со подвиткана опашка ќе станам.