А јас реков кај татко ми ке бегам во Штип Ај сеа де каде да се скријам Што е ова денес Прилеп,Скопје ,Штип
Земјотресов сега беше прилично мал. Прво имаше бучава, а после неколку минути имаше вибрации. Изгледаа исто како последните мали потреси и дрмања после големиот земјотрес од минатиот пат. Веројатно си прави место плочава. Ништо страшно мирен сон и без паники.
Јас сериозно не знам за каков земјотрес зборите а би го осетила затоа што сум на 10кат, уште ке си се клацкав
Штом јас не сум го осетила тој синоќа а што се вика преку пат ми е епицентарот... Кога видов пак Арачиново срце ми застана Ова изгледа сака Дасти да се исели од Ск И дајте ве молам бидете паметни, не мислете дека Павлов е во право..
Ме потсетивте да влезам кај Павлов на профил и не гледам дека нешто пред земјотресот пишувал за земјотрес... Откако дрмна малку во саботата пишал: Ви реков јас ама вие не сфаќавте. Епа кажи убаво ако знаеш... Или цело време пишува дека ќе има земјотрес, па некогаш малку ќе дрмне и тој одма вика Ви реков. Ај не е битно... Јас тој првиот го сетив ама мислев си замислувам пошто никој не изреагира А сабајле околу 4 саат станав и така полу свесна, мислев се се тресе околу мене пуста психа
А овие па... https://www.facebook.com/Земјотрес-А44-402153530152705/ Дај да ги пријавиме до ФБ што шират вакви паники