Ајјјјј види го бе, наведува некакви си земји-членки на ЕУ како пример... Колку случајно. Што спомнуваш чистење дворно ѓубре во тема за земјотрес? Кој изработува фасади, кој врши реновирање на куќи и згради бесплатно?
Јас штом ја видов активна темава денес , си реков пак земјотресс Тоа да ти било објаснување па појаснување и слично и бла бла ... Ми дојде троа малку душа
а што има врска дали си од провинција или не,или можеби ние провинцијалците не сме учеле ништо и ништо не сме осетиле,па не е само Скопје трусно подрачје дојди во Дојранскиот регион тресат ко луди.Се ти е наместо напишано освен тоа првото ај јас како провинцијалка незнам ништо бог да чува...
Ајде бе глупости. Само да се истреска нешто. Што е битно кој од кај е бре луѓе не покажувајте комплекс у темава. Глупости.
И јас обично не сеќавам, ама ноќеска се разбудив. И сестра ми исто се разбуди, бааги тресеше сигурно 3,4 секунди затоа се разбудив.
јас успивав бебе,и си велам нема толку сила тој да љуља ама видов после од жалузините дршките дека се нишаат