Слушнав баш сега на Тв, спомнаа дека некои се шегувале. Добро, еве озбилна сум. Го сетив овој. Како реагирав? Седев и си викам: Земјотрес е ова? Траеше неколку секунди ама слабо, сум сетила и појаки. 3,7 беше овој.
3 недели по 4 пати дневно да нишаше во главниот град досега ке имаше 3999 емисии и 6000 експерти ќе излезеа да дадат мислење....ќе имаше и собраниска расправа можеби...ама кој го титка остатокот од Мкд. Ја би да се разбуди и да пукне вулканот да видиме која партија ќе е крива зошто само тоа е битно.
И уште еден посилен после тоа. Гледам за послабиот ти си пишала. Нека престане веќе. Не се страшни, ама помислата "што ако се спрема страшен" е страшна.
Аман бе ко Измир станавте. Мислам Скопје кога беше 5.2 немаше толку пред и после. Еден од 3 сабајлето у 5.2 поручекта и неколку послаби после тоа. Ова вашево аман.
Сега Владо сигурно на фб пишува: -Ви реков јас...Господ ве казнува...Небото врз глава ќе ви се сруши ај ќе видите Дека не ми верувате и Господ ви испраќа знаци дека ова не е шега. Само љубов браќа, а останатите смејте се.