Аман веќе нека престане! Јас не го сетив на работа, дека се движев, колегава го сетил, ми кажа. Одма се јавив кај моите, исплашени се. Не кажаа за штета ништо... Многу се плашам, што е работава?
Јас го почувствував вториот земјотрес во мојот живот. За јас да осетам мора добро да има стресено. Патем, Битола.
Јас наработа сум. Готово умрев од страв нај јак беше овој дефинитивно. Јанкоец бил епицентарот. Среќа што не бев дома пошо јас најблиску сум до епицентарот.
Јас на работа многу убаво осетив у пм цццццц,си седам на стол нешто зачитан бев,некој документ и мислам дека столот доби нозе и почна да оди оффффффф Господ нека ни е на помош.
Не знам @referentka на работа сум горе над нас испукаа џамови кај комшиите оџакот, дома сликите испокршени биле многу ми е страв
Ели, чувствуваш дека постојано се тресе? На секоја минутка стресува по малку. Се трипам ли, што е работава?
Дали приметивате дека се се случува на големи верски празници? Господ нека помилува, не сетив ама глава ме стега, имам другарка таму, не ја вадам од мисли...
Се почувствува мал потрес во Скопје. Охрид, Струга, Ресен и останатите делови од истокот, има ли некакви штети?