Тоа да. Само што кај нас и поплава, па така се за 2месеци опореметени. @referentka мојава порано вибрираше, сега не....а на on ми се опциите.
Дали приметивте на сликите на апликацијана каде што го покажува епицентарот на земјотресот дека се подалеку е од тука ?
Еве ви сајт за мобилен, за да не симнувате апликација, стајте му букмарк и проверувајте кога сакате наместо да се стресувате со тие нотификациите: https://m.emsc.eu/#2
Јас на овој сајт гледам. Не симнувам апликација како што се опседнав уште тоа ми фали. Денес на работа како да осетив нешто прво мислев од принтерот бирото ми мрдка отварам сајтов здрмало па накај охридско, така да се подосети и во Ск тој што беше накај 2 саат. Не сакам да ги мислам ама ете па, мм ме убедува за Охрид викендов ама изгледа тешко. Кај до сега ниеден викенд не се кандисав од др причини баш за овој ми се пројави желба да одам. Преска зборев со една пријателка од Ох си дошле навака после оној јакиот, вика скоро сите што ги знам последниве неколку дена спијат во коли или шатори. Налет уште да треба таму со 2 деца у сред ноќ у кола да одам