И кај нас почна да треси... Цела недела, во Италја, Бугарија, Србија, Грција и Турција треси. Ево и кај нас... http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=269514
очекувано дека ќе е и кај нас. ако се сеќавате 2002 ли беше така нешто, имаше мнооогу снег, многу вакви поројни дождови, и добро се сеќавам 3 мај беше кога стресо 2/3 јаки земјотреси еден по друг. така да ништо не ме чуди, само си велам господ да не чува
Да, јас осетив, и за момент помислив дека халуцинирам , краток беше, ако си на повисоко повеке се осека, јас сум на 7ми така да и мал интезитет се осека.
Сосем малку разниша,еве мајка ми не го сети,вика ме зафркаваш...Ама јас дека седам на стол го сетив.Па кон вас бил епицентарот изгледа,зошто не пиши точно кај било...Брееее почна се да се треси на Балканот
Што ви е со земјотресиве бе, многу популарни станаа, јас ништо не осетив. А порано ги осеќав и нај малите потреси. Сега здравствено ги осеќам, ме боли главата, притисокот ми се менува... од тоа ќе да е. Без гајле, ние сме сигурни, Македонија ништо не може да ја уништи, затоа сите се грабаат за неа.