Да јас осетив али викам ајде колегиве лудуват низ дуќан. Бев во вц и тоа што е за тоалетна да се закачи пошто е празно не е користи и се тресеше ама пошто е од железо и се слушна тропкање така приметив. И се замислив викам земјотрес или ? Баш сеа прочитав и си викам значи било ств земјотрес.
Јас па воопшто не се плашам од земјотреси,незнам зашто ваљда затоа што не сум доживеала некој катастрофален земјотрес,инаку баш ми е интересно вака да треси ама да не надмине повеке од 5.3 по рихтер до тука може
Абе супер интересно е да си тресе, секако. Не е само јачина, си игра улога и длабочина. Кажете не дај боже да има, а не било интересно, ват д фак.
Осетив.. Карпош Мислев до мене е нешто, дека халуцинирам ама... Среќа не е пак околу Стајковци..тогаш ќе ми се кренеше притисокот
Јас си лежев во кревет, малото спиеше и кога одеднаш почна плакарот да се тресе. Рипнав одма го зедов малово и под врата. Кратко траеше.
Ова од Охрид дојде кај нас ако ако,нека ги ослободи малку Охриѓани греота се луѓево да бидат под стрес константно.