Абе не ширете дезинформации. Земјотрес со магнитуда 4.5, во 12 часот и 17 минути, го погоди охридскиот регион. Засега нема информации за евентуална штета. http://a1on.mk/wordpress/archives/6054# ... M.facebook
Јас го осетив, во Охрид... Го слушнав прозорецов до мене кога почна да се тресе, отворен беше. Ако не беше тој немаше да осетам ништо, поспана цела сум
ЈАс го осетив во Битола ама не беше ептен многу силен ама се уплашив и матуфата јас излегов на балкун hock:
Конечно и јас да осетам земјотрес. Наместо да бегам надвор, ја се фатив мониторов да го држам, да не ми избега
Ангел, пишува некаде? Дајте некој линк ако најдете нешто подетално. И јас ептен го осетив, се преплашив
Јас повторно ништо не осетив. Некој ден куќава на глава ќе ми падни. 100% дури бил земјотресот јас со правосмукалка сум метела затоа го немам сетено чим бил вака јак како што кажувате
Јас не знаев што е. Почна да ме ниша нешто како што седев пред компјутер и си седам така, пет пари не давам. И си продолжив да седам. После влезе дедо ми и ми кажа дека имало земјотрес.