Кога имало земјотрес? Јас ништо не осетив, спиев ко заклана, а обично знае да ме разбуди од сон, значит цврсто сум спиела, чим не сум сетила.Иначе како што паничам од овие земјотреси, ми се чинит срцкото ќе ми летнит Незнам што се случува вака со овие земјотерси, аман
А јас па на факултет да си купам кафе, таму ме затече и брзо по кафето се заџапав, да не останам ненапиена случајно, а пари сум дала.
Не знам што е со мене проблемот, ама се на спиење ме фаќаат земјотресиве во последно време а не спијам многу. И не ги осеќам. И дознавам овде дека имало.
Луѓе не се секирајте, земјотресиве овој период се последица од тоа што јас почнав да учам и страшно добро ми оди. Еве уште утре да положам и ветувам дека нема повеќе да изненадувам и да ја потресувам цела македонска јавност. Тие што ме познаваат знаат за што зборувам, и се сложуваат во потполност А овој земјотресов денес, не сум го осетила... Низ град бев, ништо не осетив.
http://podnovise.com/index.php/vesti/makedonija/168--51- Еве кај се осети најмногу, 2пати едно по друго здрма и то салам каков стрес претрпев, а наместо да бегам надвор јас в кујна си стојам се здрвив, од надвор вика мајка ми излегувај што прајш, јас тргни застани и се вратив си го доварив кафето.
убаво ме затресе ама касно сфатив дека е земјотрес хаха си реагирам :and not a single *uck was given that day
леле луѓе јас како сум го осетилааа...и почнав како будала да викам по мајка ми е во сон цела а заборавив дека е на работа а дрмаше ненормалноооо....и излегувам надвор цело маало надвор
Јас земјотреси не осеќам кога сум будна, а не пак кога сум заспана.. А и уште по убо.. Еднаш памтам, имаше земојтрес, а јас и сестра ми, бевме седнати на маса. И почна по малце да шкрипи масата. А јас дека си имам обичај да тресам нога.. И сестра ми: - Елена, преќини да ја тресеш масата. - Добро бе, ее па и ти. После неколку секунди, си ја гледам ногата: - Абе не сум тресела јас.