Јас сум од Охрид и ништо не сетив ниту еден... А и те како паничарка сум и одма осекам ... Сега мм ми се јави на работа го сетил .
Јас изгледа овде доле сум на работа па не осетив. Ми се јавија од дома на 6ти се осетиле Ќерка ми се дере од страв вика татооо злемлотлеееесс, мене стлаав
Прво беше од Албанија,сега од Босна,ова веќе станува страшно,како да се движи накај Мк,офф леле.Иначе во една фирма од последниов,сите се искочени надвор,веќе им е страв да седат. Нов земјотрес во Скопје https://kurir.mk/makedonija/vesti/n...VI6_SM3LAA9vb85i1iSPxfDsR6X_BoH67hWjkEuNy5l7g
Како личност што се бори со анксиозност и со т. н. непродуктивни грижи, можам да ви кажам дека овие паники што некои ги прават сега спаѓаат токму во непродуктивните грижи. Ајде да пробаме да не креваме паника, барем не на форум, и онака медиумите ќе бидат полни со вести за земјотресот, потресни слики итн. Да се обидеме да останеме смирени, никаков земјотрес не доаѓа наваму. Не иде тоа така. Жално за жртвите, мислите ни се со нашите драги соседи, се надевам дека ќе има и конкретна помош.
Еве ги значи овие 3 што највеќе ги осетивме и коментиравме со магнитуда над 5 степени во 4,7 и сега овој во 10 часот ,се сложувам да не ствараме непотребни паники