Добро девојки само во Ск имало денес 3 земјотреси или...??? Јас сум од Бт и момeнтално седам и се чудам, денес не слушнав за никаков земјотрес, а ни сега не почувствував ништо
Сакам да кажам... Ај сега пишувајте во темата земјотрес во општи дискусии веќе ја има. Јас ќе ги пратам мислењава од овде таму, па тамошните модераторки ќе си спојат. Ок?
Јас го осетив тој минатата сабота . Го осетив и тој сабајле , накај 15 за 11 . Бев сама дома , па не морам да кажувам дека ич не станав од кревет . Овој сега што го имало не го осетив . Бројче во СДК кажа нешто за 21 мај . Не знам дали за ова зборела : http://www.crnobelo.com/vesti/svet/7766 ... o-maj-2011 Како и да е , ќе дознаеме кој лаже , кој е во право
Значи не сум нормална ми излезе паметот ... Знаете по што го приметив земјотресот ? Ми се заниша флашата на маса тоа кока колата почна лево десно
Еј, од што премногу се збори за земјотреси и крај на светот глупости, почнав и тоа да сонувам. Па вчера сонував за во Турција дека ќе имало огромен земјотрес дрн дрн. Аман. А, каде биле тие два земјотреси, јас знам за во Охрид, Струга, пошто Теодора и Мерлинка имаа напишано сабајлево на фемина. Зар и кај нас имало. Ако имало онда јас сум официјално труп.
А неколку пати денес осетив како нешто ми се сврте и помислив на земјотрес ама не спомнав на никој ништо зашто никој не примети. Прво додека перев па мислев ај можеби дека сум наведната, потоа додека миев садови и еве од вас тука разбрав дека не ми се присторувало. А сега пред малку не приметив ништо.
Имало сабајле ама ја не осетив зошто спијам труп, а имаше и пред малку и осетив и те како, и стварно се потресов, после 12 год осетив земјотрес... ама прво се уплашив ама после ми падна смешно кога видов куп статуси на фб ... леле земјторес... од најмали деца што ги имам до возрасни http://www.demotivacija.mk/za-vreme-na- ... -1270.html сликава многу е точна
така е имало 3 земјотреса и првиот е бил со 4 степени и тоа се во околината на скопје а за грција џули што кажа нив редовно ги дрма не знам колку потреси имаат на ден
Ма нека ги дрма Грците, нека не не дрма тука, Вардар јели близу ми е а не знам да пливам. Ако осетам пак го будам татко ми !!!
Да се легне или не...прашање е сега? Кај мене нема промашај, обавезно мора да осетам љуљање...и мора да викнам ау ау... , а бе све ама земјотрес фала не!
луѓе тоа за 21 мај е жива глупост, само да не плашат мене искрено не ми е ни многу страв, зашто здрмало малце, и не го осетив а тоа за 21 мај.... ме плаши, ама не верувам
И Настрадамус рече, Грција ќе се љуља . Ќе почнам да им верувам богами и јас на лудите секташи, вреќа да си купам со време, јас си немам и ко нив на улица, ма спроти собрание. Бар таму нема да биде чудно шаторче едно. Нема зграда у близина ептем да е ризично ццц
бтв: ова со крај на светот ми е живи глупости, у најлош случај да се случи нешто на 21 е некоја појава пример силен земјотрес или цунами во некое место... далеку од нас, ние овде безбедни сме. стварно незнам што измислуваат, се нешто измислуваат некој глупи математики, и премногу интлегенција изгледа нечини