Уште земјотрес ни треба. Баш ни фалеше некој шок, одамна не сме доживеале, од сношти од 30 починати од корона
Lele i mojot papagal isto. Od preeska bese voznemiren se cudevme sto mu e. Sega sripa epten. I da, gi menjam plakarite oficijalno. Oni me razbudija. Na sekoj oni najvise tropaat so vratite
Е исто. Не знам што ми беше ама цела ноќ не спиев убаво и се будев. Со ова сега скроз се разбудив и кафе дури нема да ми треба, дај земете престилките за јога и ќе медитираме. Оммммм.
Убаво здрма, од спиење рипнав. А сестра ми на 7ми кат со мачката убаво се нишале. Чудно ми беше што кучево глас не пушти ни другиве и во околина. Што убаво си спиев.. Сега
Јас срипав што срипав и одма свикав по детево. Ама спие цврсто, не се разбуди и си викам што викаш ќе го будиш, кај ќе одиш.
Ќе може прво да се породам после да тресе. Од адреналин бебето почна да ми вика в стомак. Сега за нова година ќе излезе ако е безбедно здравје.
Даа Што убаво си спиев и одеднаш нешто бучи и дрма дур се освестам мислев климата е, кога отварам очи гледам собата оди лево-десно Изгледа толку беше спиење.