Lele i mojot papagal isto. Od preeska bese voznemiren se cudevme sto mu e. Sega sripa epten. I da, gi menjam plakarite oficijalno. Oni me razbudija. Na sekoj oni najvise tropaat so vratite
Е исто. Не знам што ми беше ама цела ноќ не спиев убаво и се будев. Со ова сега скроз се разбудив и кафе дури нема да ми треба, дај земете престилките за јога и ќе медитираме. Оммммм.
Убаво здрма, од спиење рипнав. А сестра ми на 7ми кат со мачката убаво се нишале. Чудно ми беше што кучево глас не пушти ни другиве и во околина. Што убаво си спиев.. Сега
Јас срипав што срипав и одма свикав по детево. Ама спие цврсто, не се разбуди и си викам што викаш ќе го будиш, кај ќе одиш.
Ќе може прво да се породам после да тресе. Од адреналин бебето почна да ми вика в стомак. Сега за нова година ќе излезе ако е безбедно здравје.
Даа Што убаво си спиев и одеднаш нешто бучи и дрма дур се освестам мислев климата е, кога отварам очи гледам собата оди лево-десно Изгледа толку беше спиење.
За некој два саати пак ќе ме здрма аларм,затоа идам на спиење. Не би рекла дека ќе има некој појаки афтер шокови,крај краева што сака нека биде И да има некој помал бар у спиење нема да осетам