Јас тазе породена во болница 2016. Сабајле го осетив, овој сега не, надвор бев. Аман нека престане... Чудно, животинкиве надвор не изреагираа. Мачкиве се тегнеа со децава, кучето не залаја ич.
Кога-како, не е дека ич не ги осеќам. Језиво ми е малку зашто ме потсеќа на 2016, инаку не сум склона да паничам.
Овој сега не го осетив, само на секунда осетив ко да крцна балконската врата, ја погледнав мама до мене беше, ама никако не изреагира, па си поќутев, си реков сигурно ми се причинило нешто. Сега кога ве читам вас, значи земјотрес било тоа. Дури викате подолго од сабајле тресело Сега ја прашав мајка ми, ми вика овој не го осетила. Ама чувствува некоја вознемиреност. Инаку сабајле убаво го осетив тој во 4:54 убаво ме штрекна, од сон ме разбуди Ама кога престана си продолжив да спијам
Па таа е истата. Јас ја симнав една Earthquake пишува само. Прва ми излезе на playstore, добра е, одма покажува, само што прво ми пишуваше 5.5. Сега го сменија во 4.9
Мачето мое под кревет се пикна, мажот ми мислеше таа ме треси ко почнав да викам. Леле сега само во очекување ќе сум..