Вечер нема секс....да не ве здрма сред работа па голи да трчате надвор Шала на страна, зависи во каков објект сте. Постарите згради се понебезбедни, ама и за нив треба појак да здрма за да има некоја посериозна штета.
Зградите што се градени после 63-та се тестирани на појак степен според рихтер. Така да треба нешто ептен јако да здрма за недајбоже да дојде до ептен страшни последици.
Ако не сетиш земјотрес дури имаш секс, значи дека имаш долга врска Си се смеам на маката, не ме блокирајте плс.
Јако ова со земјотресот, не ти чини сексот врискај земјотреееееееес и бегај. Колку можеш да се спасиш.
Или сум отрпнала веќе ( после сите потреси во скопско и охридско што беа пред некоја година ) или сум дебелокожец . Освен оној што беше во 4-5 наутро , другите ниту еден не ги осетив ( за земјотресите велам , немој да сте вулгарни ) . Ај со Господ напред , вечерва мирно да е , не можам веќе , од една страна секојдневни стресови , од друга корона криза , уште земјотреси ми фалат моментално . Па уште и скоро породена .. ќе се шекнам веќе аман . Тешко на луѓево што патат од анксиозност , не можам ниту да замислам како им е .