Da pravev muabet na tel i koga drmase si mislev vo glava mi se vrti poglednav kon lusterot i si vikam aa ova e zemjottres
Пак јас ништо не сеќавам.. Ниту тој вчера(се возев во автобус тоа време) а сега седам и пак не сетив. Можеби дека сум во куќа.
Нема опасност од цунами. Туку, се знаеше дека некаде ќе дрма штом Етна еруптира. Секогаш има земјотреси кога еруптираат Везув и Етна.
Не. Ништо ни вчера ни денес. Дури се зачудив овде кога прочитав дека имало земјотреси па и со афтершокови
Вчера убаво се осети во СК..денес ништо да не прочитав тука немаше да знам дека пак имало некој појак од 5.5
Овој пат и на Крф се осети. Многу интензивно. Седната на софа бев и дрмаше јако и долго. На почеток само тресеше, лустерот се заниша отпосле. @koritsaki како сте вие?
Ни денес не осетив, сеа бев долу, загледана серија. Ваљда во Скопје само во згради поише се осетило, или јас сум стварно веќе умрена целосно па затоа не осеќам
Јас правев палачинки и почувствував нешто чудно, некоја нелагодност, не баш тресење и си викам ајде можеби ми се причинува. Сега ве читам дека земјотрес било