Дечки синоќа околу 2 по полноќ осетивте ли земјотрес во Скопје? Ми се тресеше креветот 1 минута, дали сум сонувала или халуционирала не знам , оти по порталиве нема ништо. Станував тргав предмети од над глава.
Во животот секогаш сум во ваква ситуација: Мама: Еј почувствува земјотресот денес во 3? Јас: Земјотрес? Другарка: ЛЕЛЕ ЧОЕК ИМАШЕ ЗЕМЈОТРЕС ВЕЧЕРВА! Јас: *се смеам* И по прилично многу време претходното лето прв пат бев разбудена на земјотрес, решил тој сред бел ден да се деси де. И седам на компјутер во дневната и биро тогаш имав едно прилично високо и почна онака како од зад мене да иди и бран, помрда бирото. Јас слушам мама од надвор вика да излезам ама помина брано нели како шо врвеше и си останав внатре.
Земјотресите прилеп го одбегнуваат и да дојди некој земјотрес прилепчани мајтапчии сме мајтап ќе му направиме од страм ќе си оди
@BoneMachine и по мене да не фрлил некоја магија? Пак имало два земјотреси, моите сите паничат, јас пак ништо не сетив. Сега дур и на вести кажваја, наводно силен бил.
Kolku shto chitam, vo cela Zapadna Makedonija e pochuvstvuvan. Isto chitam neshto deka se aktivirala Etna na Sicilija, mozhno e da ima povrzanost so potresive. Jas se razbudiv 15-tina min pred zemjotresot, otkako imav koshmar deka mi izgorela kukjata i me zdrma paranoja
јас битола сум, моите сите скокнаа онака да паничат дека имало два земјотреси, јас и брат ми кутрите несетени абе ништооооо не осетивме. А моите сите, и одма се јави баба да види како сме, тета, абе цела фамилија. Дечко ми ми пиши леле колкави земјотреси и јас се осеќам како теле, ништо не знам. Моите сега на свадба ќе одат се плашат да не остат сами со брат ми, ко да сетиме нешто ние па
Стварно имало трет...ох труп глуп хаха Изгледа не го осетив затоа што сега стоев и шетав по станов како луда.. И подобро што не осетив Пчелке, јас сум ти во близина па осетив, до тебе ќе да е само леташ па не осеќаш
Хахаха лежам мирно во кревет и ништо нема (врнежливо е не можам да летам) Во куќа дека живеам може до тоа да е Нека здрма малку поубаво да се осете