Ние буквално ништо не осетивме сите спиевме. Немаше ни да знам ако не почнеше мајка ми,свекрва ми,братучека ми да ми ѕвонат. Се е ова последици од поплавата од август. Како ни е судено сега,нема кај ќе бегаме што дал господ тоа.
Од спиење ме разбуди сабајле,дефинитивно ја неам осетено такво нешто порано,мислев сонувам али коа видов цела куќа на нозе за 5 минути си викам ај абе не сум сонувала..
Цццц стрташно богами , добро што не сум таму , зашто јас паничар незнам што ќе направев Баш сега со моите зборував
Ретко се случува да осетам земјотрес ама ова сабајле беше . Од спиење ме разбуди, Инаку прочитав дека 3,9 бил по Рихтер.
Леле човече истоо.... претчувствувам кога нешто ќе се случи, обично спијам многу цврсто ама сега се превртував низ кревет од гадниот сон и само кога здрма, реков толку беше од нас
Јак земјотрес пред минута, ептен појак од тој прееска сега, Скопје, Триангла. Таман сум заспал ме разбуди, sидови има напукнато на куќава стара. Strujava fati da trepka i snema internet, eve go pak. Vrati ima otvoreno.