За крајот на светот хаха пак и да е навистина да сме ние генерациите што ќе го доживеат тоа ццц ако бидеме во избраната група еј, ќе ја откриете тајната на вечниот живот ццц ако било кој од вас биде, нек се симне до адот да ми шепне бар, онака радознал човек сум ццц што е тоа?!? http://www.youtube.com/watch?v=_eyFiClAzq8
A ја да идев и еден хамбургер од вили, онака без вина да си маанам добро де простено ќе е, не се знае што може да се деси до утре шаљим се де ајде женуч4иња не се плашете толку дајте некој трач моља ве едит- бар гледајте на позитивната страна ако има земјотрес бар на шопинг без пари ќе идеме низ дуќаниве
Леле хахахах имаш право, ние не сме ти јапанци па мирно да си движиме по патот со облаците и маските на лице. Аман бе, што луѓе ќе беа ?!? Кај нас неколку митинзи памтам средно кога бев кога одевме неколку продавничиња се искршија одма оп сите да џапнат по нешто овие. Од овие, секој си брза за на работа да стаса работава на време. Да не му се рачуна. Еј.. да се размутам торта сега по дома, да испразнам фрижидер да имам за после, резерва во стомак, така ќе издржам една цела недела без храна ем топло време, ќе се расипе, шо да ја зимаш со себе, вака најадена ццц едит хахахаха Џули филм де сонував хахахахах си гледав филм дур си спиев. Децо, пред да си легнете не пуштајте страшни филмови, макар што тоа ви е можеби единствен начин да влезете во филм
Јас не гледам, нејќам после да ве сонувам, па да знам што сте правеле прошлото лето, ако останам вечно да живеам, ццц како после со тие слики цела вечност а?!? ццц
Си џвакам орбит чери и почнува да ми станува сеедно,еве и кафенце си ставив...до 4 и пол ... ќе си учам.Ако нешто се деси,ќе ве будам!!!
Леле не ми се верува дека земјата се тресе, а јас можеби последните минути ги поминувам на чет рулет.
Toooo !!! Сега стварно посакувам Јончета да беше жив да ја запее пред тој ден Ако умрам ил загинам,немој да ме жалите, напиј те се рујно вино скршете ги чашите...
Дали е некој за кафе..зошто ако легнам ќе почнам да плачам, ја имам уплав...А не осетив фала богу ниту еден
Колку што разбрав се плашите од тоа што на 22 Мај (мислам дека беше) ке има силен земјотрес и сите ке умреме, па мил Боже ако така треба да биде...
море жениии,ама сте се уплашиле скапи ви се кожичките а мене не ми е страв,храбра сум шо треба да биде,ке биде,се плашеле ние или не..тогаш зашто да се плашиме? ма удри бригу на веселјеее...или на учење,,зависи кој како...јас моето си го изучив..барем засега.
Абе да,еве седнав и плачам за 21 мај! На 21ви мај ќе отидам до најблискиот билборд и ќе погледнам кон небото... Сега бре имало земјотрес!