Ширам паники? Глувците се најосетливи кога се работи за земјотреси, ја осеќаат уште првата вибрација. Не го измислив јас тоа, гуглај па ќе видиш. И не сум крив јас ако тоа те вознемири, како што кажа едњн форумџија погоре, две недели да не спиеме, ако сака да стреси ќе стреси. Чил.
Има и други луѓе кампуваат, нема причина зошто во Бардовци би те носеле за кампување. http://telegraf.mk/aktuelno/makedon...e-ja-pominat-pod-otvoreno-nebo-fotovideo.nspx Јас сум тука до 6 сигурно, а најверојатно и 7ч30, ако не и повеќе. Ако стресе ќе ви кажам, за да знаете.
Остави се збунил човекот, ги помешал брзините.... Гледал филмови кај што трчаат глувци низ брод, па тоа е знак дека ќе потоне бродот.... И си ги поврзал работите, паметен чоек абе ако низ двор трчаат глувци значи ги брка мачка. Јас гладна пустата станав да јадам...
Хахааааа Ај лајк ит Ама јас неќам во парк многу гужва е таму сите ќе видат ако ми дојде некој на гости хахаха
Иначе дечки ова со глувците е вистина, поради тоа што се животни што се прилагодени на земја лесно можат да почувствуваат земјотрес
Леле луѓе што зборувате во 3 сабајле дали сте нормални? Опуштете се. 2-3глувчиња претрчале, а не десетици. Обични глувци насекаде што ги има. Ајде сите легнувајте, не кревајте паники, ништо нема веќе ашшш.... Од самата помисла цело тело ми вибрира и само го гледам едно цвеќе качено погоре дека не се мрда и ми олеснува... Ајде да не претеруваме какви глувци, ми се потроши цела батерија
Не реков дека и во оваа ситуација е така, спомнав дека не е чиста глупост и го подржав дечково, тоа е се
Ми се спие, ми се плaче, a нештo не ми дaвa дa зaспијaм. Ги читaв нa Кaјгaнa, ве читaв и вaс и немир некoј имaм oд тoa штo пишувaте.