Mi place dusickava za son...ocive ne izdrzuvaat ama pusti strav pravi svoe...ke legnam koga ke se probudat moite..Ako izdrzam do 7 ipol... Izv za pecatni greski ama 21 saat sum budna nemsm oset veke
Јас ги пикнав сите во дневна, така стуткани спиеме... не можам не дај боже по сите да идам, низ соби да трчам
Е луѓе, дај малку олабавете Уште повеќе тензии набиваме вака Ај читајте ваму вицов, малку да се опуштиме Зоки Поки и Марика се шетаат во шумата. - Зоки, имам чувство дека сакаш да ме искористиш! -Нема - одговара Зоки. Продолжуваат понатаму во шумата и еве ја Марика пак: - Јас имам чувство дека сакаш да ме искористиш! -Нема, што ти е тебе?! Продолжиле и стигнале длабоко во шумата. Марика: - А да ме искористиш, за да ми помине тоа чувство?
Е така де и ај да не ја пуниме темава со оф топици да идеме во ќошето и онака ќе ни ги избришат утре постовите од тука
Постои ли некаде некаква статистика за земјотреси во Скопје? Се сеќавам на еден 6 кома нешто беше со јачина ама не се сеќавам пред колку години беше.
Јaс ќе пoчекaм дa се рaздени. Нa Кaјгaнa еден пишaл декa мoже и дa зaдрмa кaкo пoрaнo вo 05:20 и сегa oд пусти стрaв не мoжaм дa зaспијaм. Не декa верувaм, еве мирнo е oд 21 чaсoт aмa психaтa си гo прaви свoетo.
Мила ако не грешам, тој во 63та 9 бил Рајт мене паранои ме пукаат, се нешто ми се причинува дека тресе Сон за жива глава не ме фаќа
Јaс сaмo тoј oд 21 гo oсетив, пoсле тoa не знaм дaли имaлo. Тoчнo е декa сè мoже дa се случи и зaтoa не спијaм, a ужaснo ми се спие. Дaј Бoже сè дa биде вo ред и oвa пoбрзo дa пoмине.
Те сфаќам комплетно, а затворам очи ми доаѓа сликата кога буквално ги прелетував скалите кај мене за да искочам надвор
Кикич, и јaс сум ист. Врaтaтa ми е oтвoренa oд сoбaвa, a мoиве вo дневнa спијaт и сaмo aкo се пoместaт oдмa рипaм.
Епа вајда така е Јас нема шанси да заспијам А и светло не гасам ако има нешто да не се ипотепам бегајќи