Јас мислам дека психички се пореметив параноична станав, те кучиња лаат, те нешто нон стоп лупа низ куќа, ужас
Цел ден ја реметам мајка ми за тоа што ја фаќа параноја и што се нешто и се причинува дека дрма А глеј ме мене сега она бар успеа да заспие
Абе за едно спиење, ама ај ноќва помина еве кај и да е ќе се раздени А што, стравот и шансите за ново дрмање ќе помине со ноќта заедно? Не Мене баш ми е фуфка за после, Цаци кога ќе ми отиде на работа Сама ќе останам Ако здрма пак страв ми е пак да не добијам паничен или не дај Боже да почне да се руши а мене да ме совлада сон А богами после волку неспиење има во кома да паднам
И јас дежурав цела ноќ, кај и да е ќе се раздени сите си спијат убаво само јас неможам. Тој земј. вчера сабајле ме разбуди у најслаткото спиење, и толку неможев да заспијам, кај се мачам со несоница и анкс па уште и земј. луд сум без земјотрес а тој во 15:10 беше ептен силен тука беше ептен блиску и епицентарот так да доживеав голем стрес, на ручек не фати тањири се испокршија и све на масата шо беше испопаѓа, од комода разни ствари,неможеше да се движиме кон излезот, мислев дека да потраеше уште 10 секунди ќе распукаше куќата. Се слушаше и некој звук, бучење јако. Повремено има мали потреси сеуште не е смирена земјата, се надевам се ќе биде добро. Ние што не поспавме ич кога ли ќе се одмориме?
Кај мене и ѕидови распукаа, али на брзина ги изнесов сите надвор, мајка ми пустата се збуни, не знаеше што да прави
Цаци ми спие во дневна Ама за пола саат на работа ќе иде па ќе се префрлам таму Ова тишинава стварно на психа мава
Бaш. Преескa пред дa се префрлaм вo дневнa мислев декa ме здрмa мaлку. Дaли беше ствaрнo или не, не знaм.
Леле рајт ќути те молам ме плашиш повеќе Ми се мочам, ама трпам, ми страв да не здрма додека идам накај тоалет хахаха