Budni uste a? Bravo bravo..jas kje se mrdnam uste malce najseriozno.22 casa budna ova e premnogu za mene.Ke dremnam od 6 do 6 ipol zakratok odmor ..sirota kaki ke funkcioniram vo skolo..
Не е може до толку страшно ама сабајле тој ме разбуди и сега таман ќе ме фати дремка наеднаш ме штеца и рипам Ова треба некоја баба да ми забае хахаха
Исто, до сега ме караше мајка ми... Кола ќе збрчи, ќе крцне некој превртувајќи се во кревет, мачето ќе се подразбуди, одма срце ми лупа и се штрекам.
Ja niedno apce ne se napiv osven kafetin kold..Zatnata sum cela..Uzas. Ima po nekoj coek po ulicite,dobro e.
Jaka ti dusha. Jas sum na skolo pokasno sreka,ke pospijam nekoj saat.I prva smena da bev pak ke sedev budna.
Хахаха, па ако здрма дур си у тоалет низ прозорче рипаш ако си у куќа, а ако си у стан ти остануе у машината за перење најсигурно хахаха, јас пошто сум у куќа ќе идам у тоалет во двор заедно со мачката хахахха
Во куќа сум ама немам прозорче хахаха ќе си идам кај песот, најсигурно ми е таму до куќарката шатор ќе си отворам
Ajde malce pozitivaaa.. Ne deka mozam da izdrzam uste dolgo kje se pobolam. *zedna sum a strav mi e da se mrdnam
Да не дигам паника ама Прилеп тресеше пак. Таман задремав ме разбуди, лустерот во дневна се нишаше. Сите излеговме надвор. Ако ништо друго барем комшиите по пажами се видовме...(да се насмееме малце...) Господ да не чува сите.