Kaj ke begam lelele..umrev za voda. *Skoro 24h kako sum budna,dremnam duri polovina cas ke se pobolam*
Vo drugata soba se...tato rabotese do 3 koma e.Mama od diazepamot takođe..Imam nemir osekam nekoi bucavi..mi treperi dusata
Убаво ти вика Теа И мене ми е страв па ете станав и тостови дури направив Што да се прави Не ќе лежиме 3 дена
Ајде ајдее, напиј се вода ако имаш низ дома и Б6 витамин напиј се да ти се смират нервите да се олабавиш
Kje se onesvestev..ni do kujna ne stignav.. Ne e na Arno rabotava..da sredam toa so mi treba i spijam
Дека немало никаква поврзаност на поплавите и земјотресиве Какви ботови се значи Со право не гледам со години тв Еве сега има и метео Облачно ќе било со магла и малку сонце 18-28 степени - За Скопје
Jas skoro citav intervju so vraboten vo seizmoloskiot centar.On istoto go tvrdese.Mozebi stvarno nema povrzanost. Vo italija pred mesec dena na sto se dolzese silniot zemjotres? Cinam nemase poplavi pred toa nitu vrznezi
Нормално дека земјотреси си има и кога нема врнежи Ама каде и да отворам едно исто читам Дека после поплави обавезно има земјотреси Како нивна реакција вајда