Абе не знам дали го осетив или од параноја цело време нешто ми дрмаше Толку ми е уморен организмот а и умот што веќе се губам на моменти....
Апенините беа у прашање во Италија, градчињата се блиску до Гран Сасо највисокиот врв. На такви места има земјотреси зашто самите карпи и планини на некој начин си се подместуваат. Немаше поплави таму.
Јас и онака цела вечер се тресам Ама мислам се околу мене се тресе а срцево како ми чука - страшно е.. Се мислам дека срцево го мрда креветот
Могуќе и мене од страв да ми било тоа. Полудев цела ноќ осеќав како дека почне у секој момент. Дај боже да не е.
Башка што земјотрес е состојба што се случува при поместување на тектонски плочи, а ризик фактор за поместување може да бидат и поплавите, ипак до некаде има смисла
Абе како мајка да сум ви Цела ноќ ве чувам, ве пазам ред булче за да издржите, тофчиња да не колабирате Едно кафе не ви текна да ми сварите ццц Еве и кафе ви направив
Клукајдрвецот ми дојде на гости ама мн е вознемирен.. Мацолот Петре па смирен како да мавнал 4 дијазепами.. А јас.. Ваква сум Буквално како мува без глава
Си се послужив јас таму Ти благодарам Ова беше за другиве и за оваа Теа што не и текнува да пушти нешто Види ја сеа си зема кафе а не и текнува колачиња да стаи на маса ццц а Теаа Теааа