Епа да си се подружиме Не можам у соба да легнам дека над креветот имам шкафови што можат да ми паднат врз глава па не ризикувам... Ноќеска немаше ништо
Jas najveke sto mozam ke sedam budna..znam deka e stetno za zdravjeto vaka sto pravam ams pusti strav. Da odime vo druga tema nie sto ke dezurame.Da ne polnime so offtopici. Ke pisam vo feminsko m.kjose.
Бадиала што сме будни, не вреди да се бега а и 20 сек е доволно за недај боже. Уште сабајле реков афтер е во наредни 2ч....ова е цел ден во најава.... Недај боже
Пред некoјa минуткa имaше мaлецoк aмa не зaдрмa...aмaн веќе и oд звукoт целa се грчaм бе кoгa ќе слушнaм пред дa зaтресе.Сегa и oд билo кaкoв звук се плaшaм....aмaн веќе!
Имa еднa стрaнa emsc.eu тaкa мислaм е...бaш кao звукoт дa гo слушнaв и oтвoрив пишувaше неoфицијaлнo декa имaлo...сигурнo не беше јaк ...
Не не беше, ама доволное што го слушнав звукот, инаку прозорите самп кратко вибрираа. Видов на нет веднаш го регистрираа, ама сега нема ништо. Уфффф добро е да заспиеме ама ајде кој може.
Јас си лежам на кревет и осетив нешто како блага вибрација или звук, помислим можеби халуцинирам или од мислите, и изгледа баш беше.Бог да не чува само.
Isus spiese mirno koga nadvor imase bura, sto znaci toa? Toa znaci sto i da se slucuva vo nadvoresniot svet legni si mirno na svojata pernica bez grizi.