И мене нешто пред 5-7 минути ми се затресе. Ама мислам само ни се причинува после шок од 11 земјотреси!
Ja od so ja gledam najaktivna temava I od so ve citam, postojano nesto me trese. Ako od nesto imam najmnogu strav, toa e od zemjotres... Ovaa nedela planiravme so mm da ideme sk, ama da si kjutime kaj so sme, najarno ke da e
Only time will tell.. Ќе видиме утре како ќе е, ако сеуште се повторува тоа од денес, нема да знам повеќе што да мислам.
Znaci se mi se trese nemozham da zaspijam od strav i od taa slika sabajleto vo nedelata.. gospode smiluvaj se!
Ne se plasete decki... barajte oprost od Gospoda, pokajte se I molete se da ne ne stigni nekoja kazna zosto svetov otide vo nepovrat. Kako velat, poradi suvoto I suroto ke ojt.
Пушти музика и пробај да не мислиш на земјотресите. Или пак гледај некои смешни видеа. Само пробај да ја смениш мислата кон друго.
Nekoi mislenja me smirija..od klas decata luda me napravija.Samo jas gi osekjav od cel klas vibraciite oa se zezaa so mene..
Bogami i jas toa ke probam sega.Ako ne mozam pak ovde.Strav mi e da ne mi se slosi inace ke sedev uste.Dobra nok sega za sega
Луѓе бе што вие не се потресувајте што има низ светов..Ја денес на тараса седам и одеднаш викам еии тарасава почна да шета се држев за плочки мутава јас,ко демек мене плочките ќе ме задржаат а ми се лизгаат рацете јас бев седната на столче и од страните па коа преќина коа почнав да се смеам ко нездрава. А вечерва седиме и јас мртва озбилна и викам мамо земјотрес има и уште си седам и мама ми вика ај излегувај бе и ја коа се осветив шориннтот надвор
Stvarno imalo pred minuta zemjotres? Ili se majtapi so mene drugarka mi taman da sklopam oko mi vika nazdravje uste eden. ETE SE OSETI LELEELELEL LUGJE