Ма дај некој нека го смести во соодветна институција ! Не се плашете повеке , кажаа дека последните биле афтершокови , а негативните луге нека не го користат стравот на лугето ,па да ги плашат дека ке има уште , не верувајте во вакви глупости .
Ne se plasete zosto stravot e postrasen i od samiot zemjotres, stravot e cuvstvo sto covek psihicki go paralizira, nemojte da si dovolite da ve obzeme.
ете да речеме не дека треба да веруваме во такви глупости, ама како го предвидел земјотресот на 11ти? Уште пред еден месец и на тв бил, и на фб пишувал дека на 11ти септември ќе има земјотрес, како го знаел и точниот датум? Не знам што е човеков, прв пат за него вчера слушнав ама влегов на фб кај него и друи страв ме фати. И да не се случи ништо на крстовден сепак мене сепак ќе ми биде шубе, кога ќе се приближува тој датум. еве што има пишано.... Сите велат да не се плашиме , а ЈАС ВИСТИНА СЕ ПЛАШАМ ПОСЛЕМ ОВА ШТО СО МЕНЕ НАРАЧАНО ГО ПРАВАТ МНОГУМИНА ВО МАКЕОДНИЈА , а и знам дека не е завршено !! Велат дека не може да се придвиди , да не веруваат на Павлов , а Павлов докажа дека може да се предвиди , еден месец го најави 11 септември !! прекинувам овде , се исклучувам , се слушаме на денот на Големиот Кртс по тематика Земјотрес и Вулкан , има екепсрети велат седите си дома , јадетет си , уживајте си и само молете се ден и нок Бог да помогне да не се сруши !!
Пред четири часа пишал дека нема да се уклучува веќе,а пред 1 саат пак пишал пост.. И минатиот пат,сними видео дека веќе на фејсбук нема веќе да влага засекогаш.. и после неколу часа пак почна да пишува.. уште му седи видеото.. Многу конфузија..
Квазимодо Од сите тие набројните е КВАЗИ. Се занесуе малце повеќе, во категорија со Иван исцелителот може да го ставиме @JollyGirl ај остани си џоли, како што ти е никот, и не верувај на се' што ќе прочиташ
И јас го прочитав,тврди за вулкан кај скопска црна гора,дека на Крстовден ке имало по катастрофален земјотрес
Како се вика овој Павлов? Не можам да го најдам на фб да читнам што вика типот. Пошо сите само за него зборат.
Лелеее знаете дека ми текна човеков баш го слушав на утринска на канал 5 дека кажа за земјотресов , ама викам ај глупости и сеа го вратив филмот во глава ,чудна работа е ова, не знам што да мислам
Можеби навистина е тешко да се верува на тоа што го кажал Владо Павлов, но баш разгледував на неговиот профил.Слушнав дека се има јавувано во некоја телевизија и кажал дека ќе има земјотрес, незнам за тоа не сум видел па неможам да зборувам со сигурност.Но на неговиот профил видов дека на 8 септември има објавено дека нешто ќе се случи на 11-ти, не потенцираше конкретно на што но навистина ете се случи.Така да незнам стварно.
И јас сега баш го гледав неговиот профил пишивал на 8 септември дека на 11 ќе има земјотрес...страшно
А птициве предвидуваат нешто? кај мене сега пред малку имаше околу 20тина врапчиња, прв пат гледам толку многу заедно собрани, и летаа де горе де долу, де пискаа, де на куќа се качуваа, па пак сите одеднаш долу ќе летнат во двор... Не знам дали се радуваат, дали паничат, дали се поздравуваат со некои птици што си одат на југ, дали испраѓаа некој... Битно чудно ми падна, прв пат вака гледам да прават и толку многу собрани. Или журка прават
Covekov e arheolog, sto e po profesija? I jas otvoriv, iskreno covekov vika, se dokazuva, tolku galama za nisto? Hmmm prvo najavuva katastrofa, nasiot mozok tesko toa da go prifati I ne treba od strav da se umre sto se vika ama nekoja doza Na ekstra vnimanie Na taa data ne e loso da se IMA. Edno dete vika better be safe than sorry, preplaseni se decata. A za kakvi kinezi I ziva voda pisuva ne mi e jasno