Па ако мене ме прашаш, уште вчера беше време да престане хаха Ама што знам, така јак земјотрес, да престанат афтершоковите за два дена.. чудно ми е..
Nikako.. Od strav i nesonici+anemijata.Na fizicko pred CEL klas se onesvestiv..Ne teraa da trcame neznam kolku kruga vo sala i tolku mi bese..Bas dur lezev osetiv i kratko drmanje..Uzas den.Nemozev do vozduh da dojdam.Nekoi mislea glumam ama nemase vrska.Ne upotrebuvam zdravje za da se izvadam.
Aj dete priberi se malce Ne si sama ,2000000 narod sme ,drma kaj site. Pojdi na selo,planina,bilo kade sto bi mozela da se smiris.I da ima zemjotres nov neznaci deka ke umreme Vecno da trese nemoze Koga i da se ke prekine ovaa agonija
Куче ко куче, ќе си лае, тоа му е работа. Може поминувало некое друго куче и доволно е едно куче да започне да лае и сите по него. Кај мене тоа е секојдневие. Дај опуштете се малце. Не викам дека не е можно пак да стресе, ама сигурно нема да биде нешто претерано. Во овие два дена увидовме колку ни е мил животот, затоа правете ги работите кои ве исполнуваат додека не е доцна. Според мене, најлошото помина!
Драстично е намален бројот на луѓе кои по гаќи шетаат по дома Што си е сигурно, сигурно си е. Затоа јас од спаваќа се префрлив директно на фармерки, да не дрмне навечер, ладно е.
животните предвидуваат 5-10мин пред да има земјотрес. Јас кога чував папагал дома, пред да има зрмјотрес цел кафез го тресеше, како да спобудалуваше. Првиот пат така ко незмаевме се чудевме шо му е, по некое време здрма
Дечки бе у темава по 30 страници дневно Полека малце, смирено.. Ако бидне не се бега, али паничарење без везе само си намалуваме шанси ако има нешто поголемо трезвено да се справиме. Не е толку страшно, какви се чести и јаки земјотреси има по планетава.. Животните не се некој меродавен знак, и они се исплашени од ситуацијата... Ако залае куче не значи апокалипса дека иде