Јас уште пред некој ден реков дека треба да се заклучи.. Веќе се стресувам само насловот кога ќе го видам а не па да помислам.. Со вечери не спијам а тука некој се заебава.. Мислам следното скалило на мојава параноја е хелекс..е дотаму догурав.. @RainBow барем да забрани "офтопици" Abeja.. ајде сега и ти па.. Јас секоја вечер 20мин откако ќе задремам се стресувам и скокам, мислам има земјотрес а тоа телово ми се тресе.. Да земам да се утепам веќе..
темава е 80 посто без врска само се пишува глупости колку да се постира нешто ете и јас сум сега офф ама ке смете реин тогаш ке имало земјотрес денес вчера утре марш у пм кој шо чул тука пишал пс Која мајка изгубила дете тука ке си го најде
И јас се потресувам цело време ама не беше поентата некој да биде навреден од последниот пост ко што забележав. И во ние околу 40 се фрлија заебанции па никој ниш не искоментира. А тие што дигаат паника треба прописно да бидат казнети од самата држава затоа што и јас од триста муабети секоја вечер без сон останувам.
Скопјани, уште ли немате мир? Јас од само 3 земјотреси што ги осетив кога бев таму после секое тресење ми се чинеше земјотрес а не па вие со 20ина земјотреси што сте осетиле... сосема ве разбирам. Темава нема потреба ни од клуч ни од бришење мислења, можеби беа напишани глупости ама барем имаше ,,директен пренос''
Пред некоја минута осетив, и прво помислив дека истрипав но откако ја видов Луси(кучето) како со подвиткана опашка трча накај мене и гледа во паркетот сфатив дека не сум истрипала. Аман веќе.
Јас не го осетив ама го слушнав. Одев по скали и звукот што ме боди во глава...и си опцув, ај ***** пак ли ќе врне И ѕвонам на мајка ми на врата, отвара и ми вика - осети?? Здрма Јас...ааа слушнав ама чекај на Фемина да видам Штом дрмањето не го осетив појак од 3 не бил
Добро бе, вие живеете за да ловите земјотреси ли!? Буквално, некои од вас замислувам како седат по цели денови и само чекаат да стресе за да шират беспотребна паника на темава. Да стресе од по девет на рихтер (скраја нека е), да видам дали ќе имате време да стасате да пишете. Ебате веќе, аман.
Ти да немаше време да се замараш немаше да висиш по форумов и да коментираш во темава. Да не се замараше немаше уопште ни да читаш. Така да поштеди ме од глупавите коментари, те молам.
За нова информација, joy1. Секојпат паничам кога гледам дека се активира темава. Зборот ми е, дека не мора за толку малку ако здрма да се информира.
Normalno e da se panici koga setivme eden ama vreden i 50 tina pomali do sega Nikoj neznae v procem zosto se slucuva ova Da e normalna pojava ne e Porano ke strese ednas i tolku Sega pocna na dnevno nivo da trese
Земјотресиве ни се несекојдневие,јас прв пат во живот толку мн земјотреси сум осетила,така да и најслаб да е за мене е земјотрес и ми влева страв