1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Земјотрес!!!

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од ElleS, 15 мај 2011.

1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.190
    Мразам земјотреси |( |( од нив човек мир да нема :D ми е чудно толку да бил слаб, а толку силно да здрма :^) да не имаат некаква грешка во проценките :lol: оти баш фино здрма, ептен осетив :geek: :worried: страшна работа :worried: :(

2. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    На страната на Вест пишува дека бил 4 степени.Ако вопшто некој знае...2.5 и 4 не е мала разлика.

3. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.190
    Сега слушнав бил 4 степени :worried: :| затоа ми беше чудно, аман од овие земјотреси :worried: а и плус кажале во саботата, дека не очекуваат да има пак земјотрес, ама еве го прееска пак здрма, додуша не може да се предвиди дали ќе има или не.

5. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Леле незнам дали денеска оклку 15:03 минути осетивте каков земјотрес имаше ,а јас како што живеам повисоко буквално како што седев на компјутер рипнав и се исплашив. Толку силно ми се затресоа прозорите и како се слушна нешто Баам Бамм како некој да ми го скршил прозорот со кошаркарска топка :x ептен страшно!

6. ElenI777

ElenI777 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    125
    Јас кома,ни земјотрес сум осетила,ни ништо.
    Во саботата исто.
    Само што потоа се ставам на фејсбук и одеднаш бабааааау,фрчат статуси...ееее,страшно.

7. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Јас ниту овој, ниту претходниот земјотрес не го почувствував. Додека и двата се случуваа јас во којзнае кој сон бев. А баш сакам да почувствувам земјотрес, озбилно. Со години немам почувствувано.

8. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    јас у школо сите осетиле освен мене јас се смеам ко жичка да се откачила и наставничка 'ии стресе ЗЕМЈОТРЕС' и јас цела втф ме зезаш или :D :rofl:

9. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    си седам јас на факултет така заспана, очите ми паѓаа ии оп нешто здрма ии се разбудив хахах :D да гоо осетиив, леле почна под нозете да ми бучи

10. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    не очекував ова најискрено,а и не беше баш слаб :^) барем ја како шо осетив х) од памет се извадив,а како што беше тишина на час,(демек читавме лекција) :D .. цела се тресев,ја како и секогаш паничарка,урлав,таква :D другарка ми ми се уби од смеење |( :D а и професоркава скокна. :D

11. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    4.555
    Денеска кога затресе бев на предавање и тоа баш на највисокиот кат и тоа убаво стресе! Ја и другарка ми паничевме арно ама предавањето си продолжи ко ништо да не било

12. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Тој што беше претходната сабота и те како го почуствував. Бев качена на бирото и ги бришев полиците кога наеднаш се се затресе :o , мислам дека ќе паднев хаха :D :D

13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Утрово имаше во Струмица. Епицентар Валандово, се осетил и во Гевгелија.
    Мене ме здрма многу добро, ме разбуди, и таман рипнав од спалната да го земам бебето од креветчето и да летам надвор, за среќа престана. Ме фати многу страв. После не можев да заспијам :sweat:

http://www.time.mk/read/47267f9529/adccb4375c/index.html

14. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    И јас го осетив,спиев ме разбуди,ме извади од памет :( Мислев сум сонувала и пак задремав. Е после вториот пат кога се осети стварно ме исплаши и трк кај мама и тато во спална се стуткав :D

15. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Во сртумица имаше накај 3...Јас не го осетив но слушнав како вели мајка ми на комшивката го осетивте ли земјотресот а јас па целам да не ти се причинило на тебе јас не остив ништо :o

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Јас не го осетив овој. Можеби бидејќи бев во двор цел ден и ајвар правев :D

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.757
    Допаѓања:
    24.964
    Денеска кај 4,4ипол имаше ли земјотрес или ми се причини?? Пошто спиев, и тоа ме разбуди.. ?

18. Dayse

Dayse Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    133
    Имаше во 14:30.. Се уплашив

19. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    И Гевгелија овие денови ја тресе земјотреси но јас никако да осетам :D Само некни вечер кај 4 часот осетив ама бев полу свесна и мислев дека халуцинирам или сонувам.Денес кај 2 и нешто повторно имаше ама јас денсав на 3 спрат и повторно ништо не осетив :D Туку смачено ми е од овие статусите на фејзбук за земјотресите :@ колку ненормален народ .цц.ц. кој по прв да пише дека имало земјотрес (смајли што се крсти).

20. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980