Не луѓе, не пишувајте кога ќе здрма малку, пишете кога ќе акне еден од 6 степени и кога ќе ви се урне куќата/зградата, да знаеме кој преживеал. xD Скраја да е.
И да умреш, колку можеш ќе се спасиш Nalayan има друга работа, па и кога има земјотрес лови муви и ич не се секира.. Јас сум против да се пишуваат онакви глупости како за Павлов, ама да не се коментирало кога дрма, е не разбирам..
Imate informacii za zemjotresot shto go predviduvale na 27mi? Mene mi kazhaa ama ne im veruvam.Nekoj go predvidel.
Абе не верувај во такви глупости.. Да можеше да предвиди некој, мислиш ќе седеа со скрстени раце? Земјотрес не се предвидува ни со јасновидци ни со апарати, освен оној апарат што се покажал прилично точен, што покажува неколку секунди пред да здрма Патем..овој земјотрес уште не е регистриран хмм
Јас следам еден сајт преку мобилен, кој не' информира за сите регистрирани земјотреси http://m.emsc.eu/#2 Според него немало земјотрес денес во Ск. А јас баш бев во подножјето на Сцг во едно село кога сте пишале дека сте го осетиле (нели таму најчесто е епицентарот периодов), но јас не осетив ништо. Можно е и малку да ви е потсвесно. До сега барем 20 пати проверував на сајтот дали тресело бидејќи јас сум осетила. Тоа е доказ колку сум и јас под стрес Едит: регистриран е! 2.4 Во право сте биле.
Таман реков готово смири се веќе помина нема ништо читам пак земјотрес до кога веќе.. Ништо не осетив,ама чувствувам некој немир. Психички се пореметив веќе
Jas kolku shto procitav sakate da ja zaklucite temava.No, mislam deka ne treba da se zakluci Za site nie shto mislime deka tripame koga ke ima zemjotres barem tuka ke znaeme dali stvarno imalo ili ne i dali drugi osetile.
Ова изгледа нема да се смири тоа сто го кажаа вистина било дека од 18 до 21 семптември ке има земјотреси.