Епа јас начув дека тоа за големиот крст било на 29 ти сегаа(ова Владо го споделил само со блиски). Во период од 20 до 22h се формирало некое си соѕвездие во форма на голем крст. Е сега , овој погодил за поплави и за 9ти што беше, не верувам во ова ама ете... Ама он не збори со икони , за друго станувало збор.
Ајде сега и овој да си добие една казна што креваше лажна узбуна, стресови и нервози кај народов. Доволни ни беа земјотресите, па уште тој фалеше!
^Е сеа, не важи, на 27ми било, ама само одбрани луѓе може да дознаат. Ја мислам да ја прашаме таа тетката што работи во маркет дали ќе има пак.
Ako ne veruvas,nema ni da pisuvas. Se pretera veke so ovoj Vlado,ova kazal,ona kazal.27mi pu,pu,ne vazi,sega srekata ke si ja proba za 29ti pa posle ke ima i nova data sigurno...
Значи муабетиве се безбезе вкрај...не се случи ништо на 27, па ај сега ќе пробаме со 29,...па ај сега големиот крст нек биде Свети Јован и ако не е тогаш ќе дојде некој друг датум....И така само ги оптеретувате мозоците. туку луѓево еден куп што заминаа од Скопјево да не се тука на Крстовден да ги прашам...Кај бегавте, кај заминавте? Кај се скривте од што се скривте? Тоа е, додека има овци ќе има и волна. Ако нешто треба да ти се деси ќе ти се деси и таму кај што ќе избегаш ....Од судбина нема бегање... Ај чао.
Да не грешиме душа, тој рече денот на големиот крст НЕ Е Крстовден не го открива кој е денот...може да биде и во 2017... Туку сега гледам се активирал вулкан во Индонезија и има исчезнато многу туристи... Овој Владо видел дека ќе има ерупции и вулкани, е сеа дали во Скопска Црна Гора, дали во Индонезија не е битно... Тука се некаде
Џабе само се лажеме ова има решено да не руши,и деновиве ке не сруши.Какво смирување какви бакрачи ке полудиме.