Никогаш сум немал страв од природна катастрофа,но ако решило да руши нека руши бегање нема.Џабе се криете Ти не осеќаш ништо,ти само за чаеви знаеш Радо
3.1 bil..popravija. I epicentarot go popravija.. Veke ne im veruvam!!! Inaku ne go osetiv, bev pod zeleznicka. Tamu i bomba da eksplodira nema da se oseti haha
Јас сум човек,не сакам да ја задржам во себе сакам да ја искажам,затоа што имам право како и секој член на форумов.А тебе ако не ти се допаѓа имаш опција игнор и завршена работа
Гледајте да бидете смирени во вакви ситуации... не знам ни зошто паничите? Најмалку потребни се паничари општо за секаде. Кој сака паничар да има покрај себе? Лелеееее лелеееее лелеееее загинавме лелеееее дрмаааа пааааккк Кој сетил кој не сетил... Битно по интернет кога ќе видам паники ми иде во колено да си пукам. Затоа порано без интернет едноставно к. р ги болело кај здрмало. Ни знаеле, ни ги интересирало...
Во Турција цел месец ги дрма секојдневно, па ене ги не умреа. Мене само во моментот ме фаќа паника. Не се замарајте, не е само Македонија на цел свет.
Samo da prasam me ineteresira dali imase pak pred 9 min poso sum vo labaratorija i osetiv vibraciii i se se mrdase kompjuteri masi?
Со тоа "што си" мислев каков "експерт" си за разлика од јасновидците у кои не веруваш. И не е работата во игнорот, не се работи за мене само и што јас ќе прочитам и дали ми се допаѓа Тука читаат и чувствителни луѓе, паничари, анксиозни што им е доволно така ко тебе некој од ракав да си праи апокалиптични филмови за да се испаничат. А да шириш паника, тоа немаш право
3.1 поправено е. Од сеа ќе си спијам повеќе , шо убаво е вака ништо да не осетиш . Според мене темава треба да се затвори . Ја пишав штетна е по здравје. Луѓе кај бегате ? Надвор безбедно демек е ? Гледам излегле комшии под зграда стојат И некни кога дотичниот Павлов беше кажал , дома седев . Оттрпнав веќе.