Хахахахаха леле не ја гледам серијава,редовно.Али ми се дешава нешто од репризите да фатам. И можам да кажам дека прав циркус ми се.Ептен многу ми се интересни.Преинтересни дури Хахахаха леле па таа бабата кога му рече дека ќе го носи внуков Шпанија на одмор хахахахаах А и тој дедото ми е многу смешен Спојлер ( не им ги знам имињата )
Хахахахаха озбилно овие заедно ќе бидат?! Леле не можам да го замислам Мемик со гркинкава. Којзнае какви комедии ќе прават на свадбата. Не ми се верува еј. Овие Нико и Назли барем заедно да останат после волку циркузи што напраија . Серијава парче праи со Караман и Мемик
сега ми е пуштен тел на сител и ова демек комедија е а овие по цело време плачат а? абе ајде и нема ништо смешно
и мене Hазире и муж и ми се најинтересни, па дедо Mемик. Hајодвратни Hазли и Kараман е не ги можам Hа сцената со петелот сум се смеела највеќе
Леле тој таткото на Назли кога ќе викне по сопругата, НАЗИИИИРЕЕЕ се газам од смеење колку е смешен. Филмот е доказ за големата и љубов и нејзината безграничност, ама исто и еден вид хумор, серија која те расположува. Убаво
Оваа Фериде многу итра бара да и клекне на колена Караман за да и прости.... ААА лисица Денес ќе гледаме нова мода во Зет- Домазет
Јас не ја пратам многу серијава, сум ја гледала колку да се насмеам. Али татко ми - човеков плаче од смеа на серијава , не знам што толку му е смешно, али низ цела куќа се слуша кога се смее
Вчера на алсат по навика касно си ја даваат серијава, претпоставувам дека е понапред, затоа што ја немам гледано одамна. Во спојлер, што се случуваше: Спојлер Сите некако беа вознемирени, напнати, растрчани не знам што се случуваше им фалеа пари, Назире пуштила да се снима филм во нивната куќа, навистина не знам, оти одоздола си има превод,и нешто филм, серија пишуваше Видов дека Џан ќе се степа со едно дете за Зехра, и овај Карам не му даваше пари следната ден и оваа Фериде му шупна в џеб. Најјак е Караман пред директорот ќе си го утепаше детето . Назли и Нико се на меден месец, детето на Назли го чуваат мајка и` и татко и, а моментално е бремена со уште едно. Искрено и не ни планирам да ја гледам, само кога нема што да правам, затоа што скоро знам што ќе се случува. Ама чисто ради хумурот.
леле бе не ми се верува, оваа бабава на се е спремна, па ја ставија врзана таму, демек киднапирана, ја снимаат киднапериве луди се со Mемик, Спојлер баш ми се пар на мене Kој од кој поотракан во мозокот
Во последно време една од омилените личности во серијава ми е Ана. Баш сакам да останат заедно со Кадир. Знае некој што ќе се случи со нив? (нека пише во споилер) А Мемик и баба му на Нико не можам да ги поднесам. Старчишта. Инаку и јас пред некој ден гледав на Алсат ама ништо не разбрав. Единствено што приметив е тоа дека беше далеку посериозно од сега. Спојлер Назли веќе имаше синче и беше бремена со второ дете, но не живееа заедно со Нико.