Ни јас не можам да ги поднесам Бабата посебно ич не ја можам ај дедото можеби и ќе помине некако, смешки прави барем... Што ќе ми биде мило кога ќе ја гледам старата вештерка зад решетки, па макар и на кратко. бебињата се преслатки
A сега конечно ке се венчаат Назли и Нико или пак ке има некоја пречка? Јас колку што знам уште 2-3 епизоди има до венчавката така..?
Нико нема да напраи сунет. Тие ке направат да изгледа како да направиле сунет само колку да се согласи Мемик, инаку овој нема да сече Тоа е планот на Фериде
Абе многу си ги сакам овие. Комедии се Иначе не сфаќам што им е форава со сунетот, се запнале сечи го, па сечи го . Аман нека ги остават децава на мира, нека си се сакаат. Не можам да не прокоментирам за Рушен и Назире. Не знаеш кој од нив е полуд . Стално ко ќе ги видам си викам какво грнче, такво капаче. А, какви само бебиња се изродија од нив, срцки .
Хахаха и така и си мислев дека ќе направат нешто дека ќе сматат,а Нико нема да го сецнат Иначе стварно ми е преинтересен тој таткото на Назли И мајка и исто Хахаха мали сипаници лежит хахаха
на реклама гледав за сунетот на нико,навистина ке се прави или онака за да им дозволи дедои на назли за да се земат??- гледав последно време и за тоа не знам што се случува поточно
Спојлер Гледав на Алсат вчера Назли ќе го роди 2 дете женско ќе е, а првото машко, па сите ќе бидат собрани жените нешто молитва таму незнам како прат, чупето ќе го крстат Мирјам или Мирјем така некако беше мислам , мажите ќе слават таму кај дуќанот со музики ова она, близначките се потпораснати сите со репчиња, а Рабије ќе се земи со Џелаир изгледа, кој пар се човече
Ептен ми е јака и смешна серијава. Сите ликови се уникатни и смешни на свој начин, а врвот се старците-Мемик и Ефтелија. Едвај чекам да ги гледам селдните епизоди и случувања.